dobrovoljni darovatelj krvi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
ksenci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2005 5:47 pm

dobrovoljni darovatelj krvi

Post od ksenci »

Imam 24 godine i do sada sam 18 puta darovala krv kao dobrovoljni darovatelj krvi. Prije 14 mj. dijagnosticirana mi je Multipla Skleroza i rekli su mi da vise ne smijem davati krv ali ne zbog same MS vec kao bolesnik s kronicnom neuloloskom bolescu. Stabilna sam i nemam problema ali ipak bi zeljela dati krv. Sto mi predlazete odn. savjetujete?
Hvala unaprijed!!!!!!! :oops:
fizio/osteo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od fizio/osteo »

ako su te vec lekari, specijalisti, koji te lece, savetovali da ne dajes krv, zasto trazis misljenje ljudi koji te nikada nisu ni videli, a kamoli da imaju bilo kakvu sliku o tvom zdravstvenom stanju. osim toga davalac krvi treba da je u potpunom zdravlju, po definiciji svetske zdravstvene organizacije. osim toga buduci imas MS, bolest koja nije do kraja ispitana mislim da ne treba da se igras sa zdravljem, niti svojim, niti ev. tudjim.
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.
Boki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Boki »

Bas je to lepo kad neko i kad je sam bolestan hoce da pomaze i daje !

Veliki pozdrav :wink:
Odgovori