Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
U ovoj rubrici mozete postaviti pitanje i traziti savet. Sve odgovore i savete treba uzeti sa rezervom i u svakom slucaju obavezno se konsultovati sa vasim doktorom.
U septembru putujem u Brazil, na strucnu praksu. Bicu u drzavi Minas Gerais, na jugu zemlje, i ostajem 2 meseca. Da li treba da primim neku vakcinu ili sl. (npr. protiv zute groznice) ?
Ja sam 26god 1,80 visok i imam 60 kg moj problem da nemogu da dobijem vise kila sve sam proubo ali nista nije uspjelo treniram fitnis ali i to ne pomaze.
Mozda vi imate neki predlog ili nesto sto bi mi pomoglo.
pozdrav,
pohvalila bih celokupni sajt , kao i ideju o forumima.ukoliko zazivi mislim da pomogao mnogima.
a sto se odgovora na jedno od prethodnih pitanja tice pored intenzivnog treninga (teretana, trcanje, plivanje) mislim da bi mogao da probas sa malo jacom vitaminskom ishranom tj sa vitaminima b komplexa.
pozdrav
On 2001-09-11 23:06, Velvet wrote:
pozdrav,
pohvalila bih celokupni sajt , kao i ideju o forumima.ukoliko zazivi mislim da pomogao mnogima.
a sto se odgovora na jedno od prethodnih pitanja tice pored intenzivnog treninga (teretana, trcanje, plivanje) mislim da bi mogao da probas sa malo jacom vitaminskom ishranom tj sa vitaminima b komplexa.
pozdrav
Hvala na lepim recima. Nadajmo se da ce forum uskoro zaziveti i biti od opste koristi.
<font size=-1>[ This Message was edited by: admin on 2001-09-12 23:44 ]</font>
Ideja je odlicna! Cak sam i ja jedno vreme razmisljao da napravim sl. stvar, ali je bio probelm sakupiti kompetentne ljude za odredjena pitanja. Da se ne svede sve na rekla-kazala...
Za sada vidim da je posecenost prilicno mala, ali cu poslati link na neka mesta (no spam ), pa daj Boze da zazivi...