Dobar merac kalorija za android - preporuka?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
KatarinaSN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 25, 2014 3:33 pm

Dobar merac kalorija za android - preporuka?

Post od KatarinaSN »

Da li neko moze da mi preporuci dobar merac kalorija, koji ima parametre za nase namirnice. Ali da bude na srpskom/hrvatskom. Koristim vec jedan (na engleskom), ali ne znam sta znace sve namirnice.

Hvala unapred
P.S. Treba da ima opcije za fitnes/treniranje i BMI kao ovde na sajtu
Korisnikov avatar
MilenaKovin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2014 4:25 pm

Re: Dobar merac kalorija za android - preporuka?

Post od MilenaKovin »

KatarinaSN napisao:Da li neko moze da mi preporuci dobar merac kalorija, koji ima parametre za nase namirnice. Ali da bude na srpskom/hrvatskom. Koristim vec jedan (na engleskom), ali ne znam sta znace sve namirnice.

Hvala unapred
P.S. Treba da ima opcije za fitnes/treniranje i BMI kao ovde na sajtu
Pozdrav,
probaj sa Kalkulatorom kalorija https://play.google.com/store/apps/deta ... .helper_sr
Preporucio mi je moj trener. Nov je, izasao je pre par dana na srpskom, ali je ustvari najskidanija ovakva ruska aplikacija, samo sto je sad prevedena i ubaceni su neki nasi proizvodi.
Imas opis na https://www.facebook.com/kalkulatorkalorija... imas tamo link za dowloand na android.
Skinula sam ga pre par dana, amlo treba vreme na pocetku da se postave parametri i da se naviknes, ali za sada radi sasvim ok.
Ima sve na srpskom, pa ako ti je "leg day" lako se podesi, a i ima masu nasih namirnica i proizvoda.
Ako si vec koristila neku lsicnu aploikaciju, neces imati problem.
Probala sam i Diet i tablicu i jos par slicnih aplikacija, ali mislim da je ovaj za sada ubedljivo najbolji.
Pozdrav
Korisnikov avatar
KatarinaSN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 25, 2014 3:33 pm

Re: Dobar merac kalorija za android - preporuka?

Post od KatarinaSN »

Probala, fenomenalan je, topla preporuka za Kalkulator kalorija.
Ima puno toga sto normano kupujem u dragstoru svaki dan, a ubacena su i neka nasa jela, sto mi je ustvari najkorsnije.

Hvala na preporuci.
Odgovori