Pozdrav svima, mozda forum nije za moje pitanje, ali ja vise ne znam kome da se obratim za strucnu informaciju, kontakt ili sta god...
Da li se u Srbiji moze naci lek Ditropan i da li ga neko i dalje koristi? Zvao bezbroj apoteka i nigde nema leka...
Ditropan
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 14, 2020 9:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Ditropan
Можда мој одговор није за твоје питање, али шта ће ти Дитропан?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 14, 2020 9:03 pm
Za prekomerno znojenje celog tela.
Koristi se u svetu 15+ godina za tu namenu u vidu tableta ili injekcije, znam da je bio dostupan kod nas, samo me zanima da li je i dalje dostupan.
Koristi se u svetu 15+ godina za tu namenu u vidu tableta ili injekcije, znam da je bio dostupan kod nas, samo me zanima da li je i dalje dostupan.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Грађевинци користе бетон више од сто година па опет кажу да знају све карактеристике.
Немој да се трујеш. Упропастићеш јетру а биће ти потребна и за друге ствари у животу.
Имаш много узрока појачаног знојења мада веома често се ради о нормалном знојењу али субјективно делује много.
Немој да се трујеш. Упропастићеш јетру а биће ти потребна и за друге ствари у животу.
Имаш много узрока појачаног знојења мада веома често се ради о нормалном знојењу али субјективно делује много.