Disfunkcija jajnika

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Nina0236
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 23, 2015 6:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Disfunkcija jajnika

Post od Nina0236 »

Dobar dan,
Imam 18 godina i lecim se od anoreksije. Jedna od posledica mog stanja jeste i izostanak menstrualnog ciklusa (skoro godinu dana). Danas sam bila da pregled kod ginekologa i on mi je rekao da se na ultrazvuku be vidi nikakva funkcija jajnika. To je sve sto mi je rekao za sada, pa sam se pitala da li bi mi iko mogao reci nesto vise o ovome.
Unapred se zahvaljujem
Horejsio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 17, 2015 5:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Disfunkcija jajnika

Post od Horejsio »

Ovako, nemoj se bojati, kad je u pitanju disfunkcija jajnika, normalno je imati problema sa menstruacijom, disfunkcija obicno izaziva potpuni poremecaj u menstrualnom ciklusu sto je i kod tebe slucaj , ne mora biti problem u jajnicima, moze biti i do stitne zlezde ili do hipofize, ako je problem u jajnicima onda nema proizvodnje hormona, to se leci, samo je bitno da se otkrije tacan razlog disfunkcije, desava se da nekad samo od sebe prodje, ali posto je to godinu dana bez menstruacije, moras na detaljan pregled da se utvrdi razlog. Mozda je i anoreksija dovela do poremecaja pa je nastala disfunkcija, sve se da zaleciti, glavu gore i pravac kod doktora. :wink:
Odgovori