disenova misicna distrofija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
dada78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 10:11 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

disenova misicna distrofija

Post od dada78 »

da li neko zna da li je poceo da se primenjuje lek za disenovu misicnu distrofiju?znam da je krajem prosle godine bio u eksperimentalnoj fazi i dobila sam informaciju da ce biti pusten na trziste sredinom ove godine ali jos uvek nista.
ako neko ima bilo kakvu informaciju ,molim vas neka mi javi.
inace je od disenove misicne distrofije oboleo moj brat od tetke,ima osam godina a dijagnoza mu je postavljena pre cetiri godine.do pre dve godine je bio pokretan ali je vec u kolicima ,vise ne moze da hoda!takodje svakodnevno radi vezbe uz pomoc privatnog fizijatra!
svi u porodici smo uradili testove na bioloskom institutu i sem moje tetke ,koja je nosioc mutiranog gena i moje babe koja je takodje nosioc,niko vise nema promene u genskoj strukturi.
ide na terapije u sokobanjsko,koristi adekvatnu terapiju,prosle godine mu je tetka davala i neke tablete koje su joj stizale iz kine a sada zeljno iscekujemo novi lek!
jos jednom molim za informaciju i hvala unapred!
LOVE_2_LOVE
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am

Post od zenlee »

Jel mislite na myostatin blokator gena?
Testosterone man
dada78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 10:11 pm

Post od dada78 »

myiostatin blokator gena,tacno na to mislim.
imamo informaciju da se vec koristi u USA ali vise zloupotrebljava (kod bodibildera npr), ali i da je veoma skup.
znamo takodje da moze da dovede do poremecaja rada srca,pa sam zbog toga i pitala da li je zavrseno sa eksperimentalnom fazom i hoce li se pojaviti i kod nas na trzistu!
ako neko zna nesto o tome, svaka informacija nam je dobro dosla!
LOVE_2_LOVE
zenlee
Aktivan član
Aktivan član

Post od zenlee »

Vidite bas to i mene zanima posto se ja bavim bodibildingom a zeleo bi da udjem u profesionalce inace nema ga jos kod nas a i mislim da je on jos u eksperimentalnoj fazi,a kod nas se moze naci u vidu suplemenata koji navodno ga blokiraju sto je naravno cista prevara http://www.atpsport.co.yu/home/php/details.php?ID=891, miostatin vam je beli prah koji se mesa sa vodom i unosi se putem inekcija.
Testosterone man
zenlee
Aktivan član
Aktivan član

Post od zenlee »

Poslao sam vam privatnu poruku.
Testosterone man
Odgovori