dilema

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Hadzika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 17, 2011 7:54 pm

dilema

Post od Hadzika »

Pozdrav!
Ja sam u osmoj nedelji trudnoce, i pijem Rivotril od 0,5mg i tegretol cr koji mi lekar polako skida. Mi smo i odlucili da skinemo tegretol jer znamo da postoji mogucnost da steti plodu (a ja vec 12 god. nisam imala napad), ali se muz i ja pitamo sta sa rivotrilom, koji mi je lekar ostavio. Ko zna, nek nam kaze! Pozdrav! :( :roll: :roll:
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: dilema

Post od angelika »

Kako mislite....MI SMO ODLUCILI.....???
Vi i suprug...???
Ili lekar? Posto sumnjanjam da je lekar.....shvatate da bez obzira na opravdan strah za plod ipak ne...smete vi doneti odluku o prekidu th. Napad niste imali 12g jer vas upravo taj lek stiti od njega. Veci je rizik po vas....ne slusati savet lekara. Znamzenu koja je pod takvom th iznela dve trudnoce i sve ok, ima dve preslatke devojcice. Preispitajte odluku. Pozz!
Hadzika
Novi član
Novi član

Post od Hadzika »

Odluku da mi skine lek je doneo moj lekar koji me leci 12 godina. Zapravo konsultovao se sa jos dva lekara pre donosenja odluke. Ja moram da priznam da mi dva puta vec nije bilo dobro, ali mislim da je to i zbog svesti da sam bez podrske leka, pa se bojim. Ne znam.... Ja sam vesela zena i volim ovaj zivot, al sad sam uplasena i za bebu, ali i zasebe. Nadam se da to nije sebicno s moje strane.
Hvala u svakom slucaju. Pozz
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Post od angelika »

Naravno da nije sebicno, naravno da se brinete i za sebe i za bebu i da zelite ono sto svaki ljudski stvor zeli zdravo potomstvo, a da pri tom ne ugrozite svoje zdravlje. Ja sam samo zelela da vam navedem primer upravo takve trudnoce, koja je bila na srecu potpuno normalna, takodje i sam porod i devojcice su sad vec velike i zdrave.......Svu srecu i Vama i bebi! Pozdrav!
Hadzika
Novi član
Novi član

Post od Hadzika »

Hvala vam mnogo. Ja se osecam ok, drago mi je da ima plemenitih ljudi. Kad se rodimo javicemo se! kiss
Odgovori