Dijeta Tinejdzer!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2016 8:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Dijeta Tinejdzer!
Pozdrav ljudi,imam 15 godina i imam visak kilograma.Visok sam 182 cm a imam 78 kila i zelim da za jedno 2-3 meseca skinem to i malo se sredim posto imam vecu zadnjicu,stomak i butine,pokusao bih nekako uz vezve i neku jaku dijetu smanjim tezinu i nabacim malo misica,pa mi vi preporucite sta je najbolje.Hvala
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Dijeta Tinejdzer!
За два-три месеца можеш само да се упропастиш. У теретану још увек не смеш.
-
- Novi član
Pa sa cim onda da pocnem?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Прво бих ти препоручио да из исхране избациш сва пића, фабричке сокове, којекакве месне прерађевине и пекару, пице. Избаци и мајонезе, кечапе. Домаће ствари може само да су без прашка за пециво. Треба да пијеш пуно чисте воде.
Ако ти требају слаткиши једи мед или нешто заслађено обичним белим шећером. Немој никакве кексе из радње и слично.
На тај начин ћеш омогућити организму да се ослобађа штетних материја. Пошто си веома млад постоји велика шанса да се организам ослободи вишка масних наслага без ичега додатног.
Прочитај на мом сајту http://* шта сам написао у Савети, Здравље па под Исхрана и Исхрана-2.
Што се тиче спорта, мислим да су ти најбоље класичне физичке вежбе без додатног оптерећења. Само мораш постепено. Прво разгибавање, а онда можеш чучњеве, склекове, згибове.
Ако ти требају слаткиши једи мед или нешто заслађено обичним белим шећером. Немој никакве кексе из радње и слично.
На тај начин ћеш омогућити организму да се ослобађа штетних материја. Пошто си веома млад постоји велика шанса да се организам ослободи вишка масних наслага без ичега додатног.
Прочитај на мом сајту http://* шта сам написао у Савети, Здравље па под Исхрана и Исхрана-2.
Што се тиче спорта, мислим да су ти најбоље класичне физичке вежбе без додатног оптерећења. Само мораш постепено. Прво разгибавање, а онда можеш чучњеве, склекове, згибове.
-
- Novi član
Ok hvala
lepo ti je aca napisao, ali ne slazem se oko jedne stvari a to je teretana.. slobodno mozes da ides u teretanu, bez obzira sto se jos razvijas, to je jedan mit ... arnold svarceneger je poceo da ide u teretanu sa 16 godina i poceo da se bode i kljuka steroidima kada je imao 16 godina...jel zakrzljao negde? nije...jel mu falilo nesto, jel ostao mali? nije.. bio je visok preko 180.... kasnije je imao problema sa srcem zbog tih steroida jer se maltane pola zivota spricao....mozes u teretani ali nemoj te steroide da uzimas... idi prirodno, ubacis teretanu malo kardio trcanje... i sredices se lepo... evo ti video, znaci sa 16 je krenuo u teretanu i poceo da se bode steroidima, samo 3 godine kasnije kada je imao 19 , ovako je izgledao
https://www.youtube.com/watch?v=KCMxUP3W-Ls
mislim da ne ispadne sad kako je on jedini poceo mlad da ide u teretanu, danas imas klinci sa 12, 13 pocnu pa treniraju nista im ne fali, lupetaju doktori, kao ne smes mlad si jos se razvijas nije teretana za tebe.. samo rokaj to su gluposti
https://www.youtube.com/watch?v=KCMxUP3W-Ls
mislim da ne ispadne sad kako je on jedini poceo mlad da ide u teretanu, danas imas klinci sa 12, 13 pocnu pa treniraju nista im ne fali, lupetaju doktori, kao ne smes mlad si jos se razvijas nije teretana za tebe.. samo rokaj to su gluposti
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Док организам расте не сме да се оптерећује додатним теретима. Не само да кости могу да се искриве и да се раст успори или заустави него и многи проблеми са мишићима и зглобовима могу да се јаве. Чак је и срце угрожено због непримерених напора.
Што се тиче данашњих клинаца погледај само на овом форуму колико их је и како кукају због разних проблема који су настали због теретане.
Давиде зар тебе уопште није страх пред Богом када тако причаш и угрожаваш животе других људи наводећи их на погрешне ствари?
Што се тиче данашњих клинаца погледај само на овом форуму колико их је и како кукају због разних проблема који су настали због теретане.
Давиде зар тебе уопште није страх пред Богом када тако причаш и угрожаваш животе других људи наводећи их на погрешне ствари?
aco nemoj lupetati, negde si procitao ili cuo od nekog doktora da ne sme i ti odmah ne sme...nece mu nista biti sanse su jedna prema milion... glupost cista
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ти си стварно безобразан. Чак и здравим разумом може да се закључи да оптерећивање организма који се развија производи лоше ефекте.
au bokte , danasnji klinci svi idu u teretanu, jel im fali neku kuuurac? ajde koga si video da ide u teretanu kao klinac i da mu kasnije fali neki kuuurac? nikog, zato nemoj lupetati gluposti.. to sto si cuo od nekog .. ili licno od doktora...aaaca napisao:Ти си стварно безобразан. Чак и здравим разумом може да се закључи да оптерећивање организма који се развија производи лоше ефекте.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Свима фали. Погледај само на овом форуму колико их је.
ovaj aca je lud jebes mi sve
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
А да прочиташ њихова питања?
sta da citam njihova pitanja, sve hipohondari istripovani nista im ni ne fali ,sve na psihickoj bazi 90% njihaaaca napisao:А да прочиташ њихова питања?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ма да хипохондри: проблеми са срцем, истрошена хрскавица, истегнута тетива и остало.