Dijagnoza

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Dijagnoza

Post od gogi999 »

Molim vas,sta znaci dijagnoza INFILTRATIO PULMONU BIL.
mislimsvojimmozgom
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

za gogi

Post od mislimsvojimmozgom »

Gogi ,
hvala na lepim recima.
Ja ti jutros , ovde, napisah bas malo poduzi tekst- sada ga ne mogu nigde pronaci??/A, sigurno sam ga poslala( sa mojim kompjuterom se desavaju neke " neobjasnive stvari - ne razumem se u komp. tehniku - mozda je to uzrok? sto se igubio post o kom govorim)...

Uglavnom, ovu dijagnozu verovatno je postavio rentgenolog na osnovu toga sto je video senke u oba plucna krila.
Zahteva veoma ozbiljno(najcesce bolnicko) ispitivanje.
Postoji siroka lepeza dijagnostickih procedura...Na drugom mestu (pretpostavljam da si i tamo ti pisala(a ne neko drugi ) procitaj sta sam napisala- tamo).
Ako si u BGD javite se Insitutu za bol.pluca i tuberkulozu Klinickog Centra sa uputom za bolnicko lecenje( ili drugom centrima - S. kamenica, Nis, Kragujevac ).
Pozdrav R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.:)))
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Post od gogi999 »

Ne brinite,napisali ste tekst na temi dijagnoza infiltratio pulmonum bill.posto sam otvorila dve teme.Tamo sam Vas pitala jel zelite na PP ili ovako?On je u malom gradu i podrobnije cu se danas telefonom raspitati o njegovoj istoriji bolesti i pisacu Vam popodne.Jako sam uplasena,on je stariji i hocu da preduzmem prave korake a ne da lutam.
Odgovori