Dijagnoza
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
za gogi
Gogi ,
hvala na lepim recima.
Ja ti jutros , ovde, napisah bas malo poduzi tekst- sada ga ne mogu nigde pronaci??/A, sigurno sam ga poslala( sa mojim kompjuterom se desavaju neke " neobjasnive stvari - ne razumem se u komp. tehniku - mozda je to uzrok? sto se igubio post o kom govorim)...
Uglavnom, ovu dijagnozu verovatno je postavio rentgenolog na osnovu toga sto je video senke u oba plucna krila.
Zahteva veoma ozbiljno(najcesce bolnicko) ispitivanje.
Postoji siroka lepeza dijagnostickih procedura...Na drugom mestu (pretpostavljam da si i tamo ti pisala(a ne neko drugi ) procitaj sta sam napisala- tamo).
Ako si u BGD javite se Insitutu za bol.pluca i tuberkulozu Klinickog Centra sa uputom za bolnicko lecenje( ili drugom centrima - S. kamenica, Nis, Kragujevac ).
Pozdrav R.
hvala na lepim recima.
Ja ti jutros , ovde, napisah bas malo poduzi tekst- sada ga ne mogu nigde pronaci??/A, sigurno sam ga poslala( sa mojim kompjuterom se desavaju neke " neobjasnive stvari - ne razumem se u komp. tehniku - mozda je to uzrok? sto se igubio post o kom govorim)...
Uglavnom, ovu dijagnozu verovatno je postavio rentgenolog na osnovu toga sto je video senke u oba plucna krila.
Zahteva veoma ozbiljno(najcesce bolnicko) ispitivanje.
Postoji siroka lepeza dijagnostickih procedura...Na drugom mestu (pretpostavljam da si i tamo ti pisala(a ne neko drugi ) procitaj sta sam napisala- tamo).
Ako si u BGD javite se Insitutu za bol.pluca i tuberkulozu Klinickog Centra sa uputom za bolnicko lecenje( ili drugom centrima - S. kamenica, Nis, Kragujevac ).
Pozdrav R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))

Ne brinite,napisali ste tekst na temi dijagnoza infiltratio pulmonum bill.posto sam otvorila dve teme.Tamo sam Vas pitala jel zelite na PP ili ovako?On je u malom gradu i podrobnije cu se danas telefonom raspitati o njegovoj istoriji bolesti i pisacu Vam popodne.Jako sam uplasena,on je stariji i hocu da preduzmem prave korake a ne da lutam.