dijagnoza i lekovi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
dijagnoza i lekovi
Da li bi neko bio ljubazan da mi kaze sta znaci sledeca dijagnoza- non ulcus dyspepsio. I cemu sluze sledeci lekovi- controloc, fromilid, amoksicilin? Da li su to antibiotici?
Poremecaj funkcije zeluca, bez postojanja cira.
Terapija je kombinovana - naveli ste i lekove "protiv kiseline" i antibiotike protiv helikobakterije p.
Inace, to je protokolarna terapija za lecenje ulkusa izazvanog pomenutom bakterijom.
Terapija je kombinovana - naveli ste i lekove "protiv kiseline" i antibiotike protiv helikobakterije p.
Inace, to je protokolarna terapija za lecenje ulkusa izazvanog pomenutom bakterijom.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Kada vam budem dao odgovor na to pitanje, naci cete me na spisku nobelovaca

sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Cim saznam

Ako ja ne znam, ne znaci da se ne zna