imam 19 god. i desilo mi se sledece: trebao sam danas davati krv i urin na analizu. nisam nista jeo od 20h.....zaspao sam posle 2h ponoci (osecao sam uzasnu glad jer meni je uvek vecera glavni obrok gde se bas najedem)...negde oko pola 4 sam se probudio i osetio kao da mi se vrti u glavi i kao da mi trni vratni deo kicme i ramena, vrtilo mi se u glavi, kao da sam gubio ravnotezu ......cinilo mi se kao da cu da se onesvestim. Nisam osecao zedj. ali sam cisto onako od panike popio casu vode....zatim sam se od toga ,jer mi se nikad nije desilo, uplasio pocelo srce da mi lupa i izmerio sam krvni pritisak(digitalnim aparatom-koliko je pouzdan ne znam) bio mi je 164/97...kada sam se malo smirio za nekih 5min sam ponovio merenje i vec je bio cini mi se 128/76....onda sam pomislio da mi nije pao secer(valjda moze da se desi i nedijabeticarima) i pojeo sam malo hleba.....nakon nekih dva sata sam zaspao i nisam vise imao problema do ujutru, e onda mi se mnogo smucilo oko 9h tako da sam pre vadjenja krvi pojeo djevrek da se ne bi "izvrnuo" u lab. pri davanju krvi. Poslednjih nedelju dana sam se bas nahladjivao svaki dan, jer bih provodio vreme po gradu na nekih 8-12 stepeni u majici i bas bih drhtao. A i levi testis me malo boli valjda od prehlade?
Malo osecam da mi je i grlo kao ne bas u odlicnom stanju!
Inace ceo dan kao da imam temperaturu (ali nemam) osecam da me bole ledja i osecam slabost u nogama! Sutra cu znati rezulatate. Ali da li je ovo neki los znak jer mi se ovo nikada nije desavalo pre???
Razlog za analizu krvi je moja licna sumnja na Kandidu a kako doktor kaze vrvtno je infekcija ili neka bakterija, ili pak jaka prehlada,jer se prvo odrazilo na testis koji nakon pregleda urologa nema uvrtanja ili bilo sta strasno!
STA MOZE BITI? TRAZIM STO STRUCNIJU POMOC!!! HVALA....HELP PLS
Dijabetes, prehlada ili Infekcija?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA