novootkriveni sam dijabetičar, dobio sam kao lijek glucovanse tablete 2 na dan...
pošto imam 30 god još uvijek izlazim van i družim se s ljudima što često uključuje i koju bocu piva, pa me zanima da li će nekoliko boca piva ispijenih vikendom imati utjecaja na moju bolest i da li se mogu dovesti u opasnost..nemam problema s alkoholom ali vikendom sam imao naviku izaći van i popiti, pa bi molio savjet nekog tko ima iskustva da mi kaže što mogu piti i koliko a da se ne dovedem u nikakvu opasnost, zahvaljujem
dijabetes i alkohol
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: dijabetes i alkohol
Nebi bilo loshe, da ovo pitanje postavish na temi Dijabetes!I tamo cesh dobiti odgovore ne samo na ovo nego mnogo ,korisnih saveta' cesh prochitati ,i ishrane shto se tiche i pica !Uopshte postoji ti tema za dijabetichare ili ti nas "slatkishe"virke napisao:novootkriveni sam dijabetičar, dobio sam kao lijek glucovanse tablete 2 na dan...
pošto imam 30 god još uvijek izlazim van i družim se s ljudima što često uključuje i koju bocu piva, pa me zanima da li će nekoliko boca piva ispijenih vikendom imati utjecaja na moju bolest i da li se mogu dovesti u opasnost..nemam problema s alkoholom ali vikendom sam imao naviku izaći van i popiti, pa bi molio savjet nekog tko ima iskustva da mi kaže što mogu piti i koliko a da se ne dovedem u nikakvu opasnost, zahvaljujem

Pozdrav i sve naj bolje!

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda