dijabetes i alkohol

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
virke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 02, 2009 4:06 pm

dijabetes i alkohol

Post od virke »

novootkriveni sam dijabetičar, dobio sam kao lijek glucovanse tablete 2 na dan...
pošto imam 30 god još uvijek izlazim van i družim se s ljudima što često uključuje i koju bocu piva, pa me zanima da li će nekoliko boca piva ispijenih vikendom imati utjecaja na moju bolest i da li se mogu dovesti u opasnost..nemam problema s alkoholom ali vikendom sam imao naviku izaći van i popiti, pa bi molio savjet nekog tko ima iskustva da mi kaže što mogu piti i koliko a da se ne dovedem u nikakvu opasnost, zahvaljujem
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: dijabetes i alkohol

Post od mikalja »

virke napisao:novootkriveni sam dijabetičar, dobio sam kao lijek glucovanse tablete 2 na dan...
pošto imam 30 god još uvijek izlazim van i družim se s ljudima što često uključuje i koju bocu piva, pa me zanima da li će nekoliko boca piva ispijenih vikendom imati utjecaja na moju bolest i da li se mogu dovesti u opasnost..nemam problema s alkoholom ali vikendom sam imao naviku izaći van i popiti, pa bi molio savjet nekog tko ima iskustva da mi kaže što mogu piti i koliko a da se ne dovedem u nikakvu opasnost, zahvaljujem
Nebi bilo loshe, da ovo pitanje postavish na temi Dijabetes!I tamo cesh dobiti odgovore ne samo na ovo nego mnogo ,korisnih saveta' cesh prochitati ,i ishrane shto se tiche i pica !Uopshte postoji ti tema za dijabetichare ili ti nas "slatkishe" :cry: a posebno shto si tek otkrio da imash shecer !Tamo je nasha draga Diabeta i mnogo ljudi(kompetentni) koji ce ti uvek priteci u pomoc i dati odgovore na tvoja pitanja!
Pozdrav i sve naj bolje! :roll:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Odgovori