Digestivne bolesti
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 27, 2015 5:11 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Digestivne bolesti
Moje postovanje. Posto se malo zna o digestivnim bolestima i slabo pise a ima je puno kod nas u srbiji. Nadam se da cete mi pomoci. Kako,na koji nacin da resavam problem posle operacije ANALNE FISTULE...? Kako da se sanira rana i ispira da se ne pojavi opet.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Digestivne bolesti
Штета што то ниси питао пре операције. Употребом Флогоцида прилично ефикасно се решава проблем.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 27, 2015 5:11 pm
- Kontakt:
Nazalost nisam,postalo je previse bolno i problematicno. Zanima me sada. Kakvo je resenje?da rana usporeno i polako zarasta i sta i kako da se ispira...? Receno je svakodnevno previjanje i potapanje tog dela u vodi sa hipermanganom,ali na zalost to ne daje neki rezultat,jer koža se zatvara i ostaje šupljina u kojoj ipak ima malo gnoja što uopšte nije dobro. Takvim lecenjem ibprevijanjem ispada da je operacija uzaludna..... I zanima me koliko je dobro i da li je dobro uopste ispirat samo hidrogenom
Znam jednog coveka koji problem fistule resava dijetom---po 10 dana ne jede bas nista, pije sokove i cajeve i vodu , ne znam koje ali ja ne preporucujem kupovne, i kisele kao sto su recimo visnja i borovnica.VODI RACUNA DA NIKAD NEMAS TVRDU STOLICU-kako znas i umes, to opet zavisi od ishrane.
Srecno
Srecno
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Хигијена такве ране је проблематична и нажалост немам никакав предлог. Погледај по форуму јер је било сличних проблема.