Imam 18 godina. Dijagnostikovani su mi policisticni jajnici pre 3 godine. Pocela sam sa primenom kontracepcijskih tableta po nalogu ginekologa. Koristila sam prvo Jazz, zbog problema sa bubuljicama u predelu brade i oko usana presla sam na Jeanine. Koristim ih vec 2 god, medjutim pre par meseci ponovo mi se vratio problem sa bubuljicama. Citala sam na internetu da je za takav problem najbolje resenje Diane 35. Interesuje me koliko je to tacno i da li bih mogla da pocnem sa primenom ovih tableta? Koliko se one razlikuju od prethodnih koje sam koristila? I koji su moguci nezeljeni efekti?
Redovno se kotrolisem kod svog ginekologa, i osim ovog problema nemam nikakvih drugih simptoma policisticnih jajnika, nemam problema sa tezinom i maljavoscu.
Unapred zahvalna.
Da li je Diane 35 adekvatna terapiija policisticnih jajnika?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 01, 2012 9:28 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2012 3:39 pm
Re: Da li je Diane 35 adekvatna terapiija policisticnih jajnika?
Ja sam koristila diane 35 i savrseno su mi odgovarale... Mada ne bi trebala na svoju ruku da ih uzimas.... I nakon 6 meseci koriscenja,kao i svakih drugih tebleta za kontracepciju moras napraviti pauzu... Ukoliko nisi pravila pauzu sa Jeanine postoji mogucnost da su ti ze zato pojavile akne.... P.S. Meni Jazz nikako nije prijao... Sve zavisi od osobe do osobe... Posavetuj se sa ginekologom... Pozz