Za devojke pitanje i ostale SEX
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 05, 2004 8:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Za devojke pitanje i ostale SEX
Koliko cesto imate odnose. U vezi smo 9 godina. Nismo vencani I ne zivimo zajedno tako da se ne moze reci da je u pitanju zasicenje jedno od drugog. Sto se mene tice mogli bi da imamo odnos svaki dan, a sto se devojke tice dva tri puta mesecno. Da nije to suvise malo. Kada je pitam da li njoj nekada dodje zelja za sexom I sta radi kada je ima, ona kaze, njoj se ne javlja zelja sama od sebe kao muskarcima I devojke ne masturbiraju kao muskarci ako imaju zelju. Jedino kada se ja potrudim onda dobije zelju, a ovako sama ne. A to je dva tri puta mesecno. Ja pokusavam I cesce ali ona kaze da joj se to ne radi. Devojke I parovi, recite mi koliko puta vi imate odnose I da li vam cesto dolazi zelja, tj. koliko puta vasa zena ili devojka ima zelju, I pitanje za devojke, koliko cesto imate potrebu, kada I sta radite kada je imate. Molim pretezno devojke za diskusiju, a I ostale.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
Kao decko mislim kao i ti, tj. moguce je imati odnos svaki dan. Ali mislim da bi imati odnos 3 puta mesecno bilo super. Jer bi onda zelja za sexom bila jaca i lepsa. Naravno pod uslovom da se ne sputava ako u medjuvremenu postoji. Nisam siguran, mislim da devojke stvari drugacije dozivljavaju nego muskarci kad je u pitanju sex.
Znas li sta iskreno mislim, mislim da je muskarac, njegova muska spolna energija i zelja potpaljivac zenske energije. Mislim da zena pre svega oseca zelju muskarca i da je to ono sto u njoj dovodi do zelje za sexom. Ako svaki dan masturbiras tvoja zdrava jaka zelja za sexom ni ne postoji, a sa druge strane, tvoja devojka ne moze da pronadje taj potpaljivac u tebi koji je njoj potreban za sex. U suprotnom, u nedostatku te sopstvene zelje, njoj bi sex izgledao preusiljeno sto ne zeli sebi da dozvoli, a to je sasvim ok
Znas li sta iskreno mislim, mislim da je muskarac, njegova muska spolna energija i zelja potpaljivac zenske energije. Mislim da zena pre svega oseca zelju muskarca i da je to ono sto u njoj dovodi do zelje za sexom. Ako svaki dan masturbiras tvoja zdrava jaka zelja za sexom ni ne postoji, a sa druge strane, tvoja devojka ne moze da pronadje taj potpaljivac u tebi koji je njoj potreban za sex. U suprotnom, u nedostatku te sopstvene zelje, njoj bi sex izgledao preusiljeno sto ne zeli sebi da dozvoli, a to je sasvim ok

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
Da dobro rece danka, neznost! Kod zene, u sexu, sve pocinje i zavrsava se neznoscu. Nikad nece doziveti trajnu ispunjenost i srecu u sexu osim sa muskarcem koji ima dovoljno sluha za njene potrebe za neznim dodirima s ljubavlju, ljubljenjem i milovanjem, sto je opet odraz muskarceve zelje za njom. Sluh u pravom smislu reci, jer neznost je takodje u pravom smislu reci-osecaj, fluid koga treba imati u izobilju za voljenu osobu, ali biti dovoljno nezan i oslobadjati ga s merom i ukusem. Drugim recima, treba biti dovoljno nezan i ne izrziti svu neznost u jednom trenutku, to je usaglasavanje!.... do trenutka kad sve pocne da tece lepo i prirodno i sa druge, njene strane, oboje shvate do koje mere su bliski!
ljubav+neznost=zelja za sexom

ljubav+neznost=zelja za sexom