devojcica 14 godina

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
neki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 4:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

devojcica 14 godina

Post od neki »

moja sestra koja ima 14 god.pre 4 dana joj je pozlilo u autobusu,bila je bleda jako usne su joj bile bele kao i lice...kaze da joj se vrtilo u glavi da je osecala kao da leti i jedva sam uspeo da je zadrzim da ne padne,izasli smo iz autobusa pojela je cokoladicu,malo vode i posle joj je bilo dobro,ali opet dan kasnije se pozalila da joj nije dobro kada je iz cuceceg polozaja ustala... ona do sada nije imala ozbiljnih zdravstvenih problema...molim vas jako sam zabrinut,recite mi sta bi to moglo biti sta da ocekujem ici ce kod predijatra ali oni samo naprazno pricaju i nista ti na kraju ne kazu...hvala u napred
nevenavisnja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 18, 2009 5:12 pm

Post od nevenavisnja »

Mozda je u pitanju hipoglikemija odnosno snizen nivo secera u krvi,a mozda i promena vremena, pubertet koji joj predstoji PMS odnosno pred menstrualni ciklus ili pak nesto ozbiljnije.
Svakako bi trebalo da ode kod lekara i obavi detaljan pregled.
Mlada je i ako se takve stavari budu cesce javljale moze da bude i nesto ozbiljno u sta ja sumnjam sigurno je neka od tegoba koja je normalna za njen uzrast(PMS).
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

Neka,u svakom slucaju,proveri krvnu sliku!Sve ovo opisano mi lici na anemiju!
Pozdrav!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
neki
Novi član
Novi član

Post od neki »

hvala puno,ali mama kaze da ona nije jos imala prvu menstruaciju...a za anemiju cisto sumljam jer je pre mozda dva meseca radila detaljne analize krvi i sve parametri su bili normalani...nisam rekao da je i te cele nedelje postila i to na vodi....
snjezana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 12:45 pm

Post od snjezana »

pa taj post ju je sigurno iscrpio i poremetio vrednosti krvne slike.
moje misljenje je da ipak sto prije posjeti doktora. mislim da tako mlada osoba ne treba odrzavati takve postove i to jos na vodi.
zelim sve najbolje
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Dete od 14 godina je postilo cele nedelje na vodi?! Zanimljivo. Acemu sve to? Sta hoce(te) - da padne u nesvest, zavrsi u bolnici, sta tacno?? Stvarno - budi Bog s nama (ljudi imaju takve pogresne predstave o Bogu i Veri da je to zabrinjavajuce!)
neki
Novi član
Novi član

Post od neki »

hvala vam puno u pravu ste to za post ni ja se nisam slagao sa tim ali ona je sama tako odlucila,i ni svesni nismo bili kada smo joj to dozvolili da ce tako biti. u skoli slusa veronauku a i ja sam postio na vodi pa je ona mislila da moze i ona izdrzati...ali daj boze da je samo iscrpljenost...hvala
Odgovori