Devijacija nosa!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
nebojsa.sabac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 28, 2011 11:49 pm

Devijacija nosa!

Post od nebojsa.sabac »

Pozdrav,potreban mi je savet nekog ko mi stvarno moze pomoci ,problem je sledeci.
Imam devijaciju odkad znam za sebe zbog devijacije imam podignuto nepce i gornja i donja vilica se nisu dovoljno rasirile tako da imam malo problema sa zubima nego to je sad manje bitno,u desnoj nozdrvi kost je iskrivljena tj onemogucen je prohod vazduha (moguc je ali moram da sirim nozdve dok disem) takodje isto mi je malo teze da disem na levu ali zasto ne znam.U zadnje vreme sve vise mi predstavlja problem jer kada igram fudbal,kosarku moram da stanem i da se nadisem vazduha jer osecam kiseonicu glad znaci moram da disem veoma duboko i tako minut ,dva nekad do traje i vise. Svi doktori kod kojih sam bio ovde u Sapcu rekli su da to ne bih trebao da operisem do 21. godine ali ja razmisljam o pregledu na VMA i da tamo operisem jer mi ovo postaje sve veci problem . Sta mi vi predlazete da radim ?
Hvala vam unapred :)

Inace imam 17 godina (rodjen 1994) :))
I idem u trecu godinu medicinske skole :)
roki95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 02, 2011 5:44 pm

Re: Devijacija nosa!

Post od roki95 »

Dosta sam citao o devijaciji nosa,jer i ja isto imam devijaciju od kad znam za sebe,...Isao sam po domu zdravlja i privatnim ustanovama ali su mi samo govorili da imam astmu i slali su me stalno na inhaciju tj. "Trovali me dzabe",Dok nisam lepo otisao na VMA i odradio par pregleda gde mi je ustanovljena devijacija nosa,imam 16 godina i rekli su mi da za dve godine moram da idem pod noz,tako cu i da uradim jer mi se zbog devijacije nos "deformisao",...kriv je i ni na sta ne lici,devijacija je jedino hirurski izleciva druze,...Svako dobro.
Odgovori