Evo opet ja zeleo bih da me posavetujete kako da izvrsim detoksikaciju krvi prirodnim putem znaci bez infuzije,uzimao sam steroide tipa efedrin i testosteron depo i plus neke cajeve za koje sam tek kasnije saznao da imaju neke otrove u sebi .
Cuo sam da sok od kupusa i salata od kupusa i sangarepe mogu da brzo izvrse detoksikaciju krvi molio bih vas ako znate jos neki nacin da mi to preporucite,mnogo mi je lose... Hvala unapred
Detokcikacija krvi prirodnim putem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 24, 2009 5:03 pm
Re: Detokcikacija krvi prirodnim putem
Ja znam za "Nera" dijetu, to je u stvari detoksikacijska dijeta. Na internetu možete pronaći sve o toj dijeti.
U kratko, prvi dan se jede voće, a svaki slijedeći samo javorov sirup sa limunovim sokom i čaj za čišćenje.
Ja sam bila na toj dijeti do sada dva puta, prva 3 dana su mi oba puta bili teški, ali brzo bi mi uspijevalo da uspostavim novu naviku, tako da sam mogla da izdržim i mnogo duže od preporučenog vremena.
Ova dijeta, koliko znam, se preporučuje zdravim osobama, tako da mislim da bi ipak bilo dobro se posavjetujete sa ljekarom (bez predrasuda) koji je upoznat sa ovom dijetom, ali i sa vašim trenutnim stanjem, pa da donese odluku bi li vam ovakav oblik detoksikacije bio koristan. Naravno najvažniji pokazatelj bi bila reakcija vašeg organizma, tj. da li vam je to relativno podnošljivo ili ne.
U kratko, prvi dan se jede voće, a svaki slijedeći samo javorov sirup sa limunovim sokom i čaj za čišćenje.
Ja sam bila na toj dijeti do sada dva puta, prva 3 dana su mi oba puta bili teški, ali brzo bi mi uspijevalo da uspostavim novu naviku, tako da sam mogla da izdržim i mnogo duže od preporučenog vremena.
Ova dijeta, koliko znam, se preporučuje zdravim osobama, tako da mislim da bi ipak bilo dobro se posavjetujete sa ljekarom (bez predrasuda) koji je upoznat sa ovom dijetom, ali i sa vašim trenutnim stanjem, pa da donese odluku bi li vam ovakav oblik detoksikacije bio koristan. Naravno najvažniji pokazatelj bi bila reakcija vašeg organizma, tj. da li vam je to relativno podnošljivo ili ne.