Dete,sport,ishrana!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Dete,sport,ishrana!
Interesuju me iskustva drugih u ovoj stvari.Radi se o 13. to godisnjem decaku,aktivnom sportisti u svakodnevnom treningu vec osmu godinu.Treninzi su vrlo zahtevni i tehnicki i fizicki i njemu predstavljaju veliko zadovoljstvo i nacin zivota.Veoma se iscrpljuje i na njemu se ono sto pojede tesko zadrzava pa je,iako normalne gradje za svoj uzrast,mrsav,mozda je bolje reci zilav.Na njemu se svaki misic jasno ocrtava i vidi se da ispod koze nema gotovo ni malo vrlo vaznih masnoca.Sta uciniti da mu se poboljsa apetit?Dovodi nas do ludila svojim zavlacenjem oko ishrane.Ovo nece,ono ne voli...Uglavnom ja sam pomalo digao ruke i kupujem mu ono sto voli.Dete kao dete mogao bi da zivi na picama i kojekakvim pecivima.Jedva se sa njim namolim,retko,da pojede nesto od mesa obilnije mada meso voli.Voleo bih i bio bih zahvalan da cujem jos necija iskustva.Mnogi mi kazu da ce sve doci na svoje mesto vremenom,ja znam da je vec vreme.Znam da mu se ne smeju davati nikakvi dodaci,suplementi i slicno.U sokove koje mu pakujem za trening cedim po dva limuna i dve narandze,dodajem malo secera,to otrese na eks a da zna sta je popio poceo bi da pizdi.Ima li neko slicna iskustva?Pozdrav