Pozdrav svim članovima.
Pre 20min. sam došao direktno sa dermatološkog odeljenja (mali grad u Srbiji)
Hteo sam preventivno da proverim ovu tačkicu koja se zadržala duže vreme na licu, pošto nisam zadovoljan kako je 2-minutni pregled prošao, direktno sam se setio ovog foruma.
Radi se o crvenoj tačkici na licu koja je tu već duže vreme i ne bledi već 5-6 meseci od kada sam je primetio. Naime u odeljenju radi dermatolog koji je očigledno pred samu penziju, čisto bacio pogled i rekao to je ništa, to je fleka od bubuljice (imam akne).
Šta vi mislite?
http://imgur.com/4biZQ4O
DERMATOLOGIJA | Pregled na koži ?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: DERMATOLOGIJA | Pregled na koži ?
Ако имаш акне онда је то то. Збо лоше исхране кожа се споро опоравља, тј. никако.
- supreme
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 23, 2016 8:31 pm
Hvala Vam na odgovoru.
Što se ishrane tiče, hm..
Kupovni hleb ne konzumiram, isključivo tradicionalno pravljen.
Slatkiše , industrijsku hranu uključujući i šećer ne jedem nikada, ugljene hidrate isključivo unosim voćem, povrćem.
Margarine i trans masti tj. industrijski rafinisana biljna ulja ne jedem takođe, već upotrebljavam ekstra devičanska hladna cedjena ulja... Veoma često jedem ribu.
Kafu ne pijem, alkohol nekada u vidu kupinovog vina, tamno crvenog vina koje je opet domaće, tamno pivo ponekad, ali generalno ne često.
Ne znam šta bi to moglo toliko da uspori kozu od regenerisanja.. Još je ovo smešno koliko je malo, kada mi izbije akna pa već posle 5 dana na mestu akne koža se već zasušila...
Što se ishrane tiče, hm..
Kupovni hleb ne konzumiram, isključivo tradicionalno pravljen.
Slatkiše , industrijsku hranu uključujući i šećer ne jedem nikada, ugljene hidrate isključivo unosim voćem, povrćem.
Margarine i trans masti tj. industrijski rafinisana biljna ulja ne jedem takođe, već upotrebljavam ekstra devičanska hladna cedjena ulja... Veoma često jedem ribu.
Kafu ne pijem, alkohol nekada u vidu kupinovog vina, tamno crvenog vina koje je opet domaće, tamno pivo ponekad, ali generalno ne često.
Ne znam šta bi to moglo toliko da uspori kozu od regenerisanja.. Još je ovo smešno koliko je malo, kada mi izbije akna pa već posle 5 dana na mestu akne koža se već zasušila...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Довољно је да једеш месо из масовне продаје...
Чим имаш акне значи да нешто не штима са неким од унутрашњих органа, а онда као последица може да буде и теже зарастање поготово ако се деси нека локална инфекција.
Чим имаш акне значи да нешто не штима са неким од унутрашњих органа, а онда као последица може да буде и теже зарастање поготово ако се деси нека локална инфекција.