Moze li bilo kakva pomoc? Moja mama vec 4 meseca boluje od neke alergije, bila je kod alergologa i ustanovili su alergiju na vrbu, belo brasno, kandidu u crevima i milslim da je to to. Prepisali su joj dijetu, znaci bez secera, kofeina, belog brasna itd. i terapiju na nekoj, kako ona opisuje, stolici sa kuglama na kraju rukohvata i to je neka najnovija tehnologija, za sta prvi put cujem, posle cega joj bude jos gore.
E sad njoj se pojavljuju otoci, crvenilo, svrab na telu i u vidu nekog zadebljanja koze, dolaze i prolaze, citala sam nesto o tome, to ne izaziva kandida, posto belo brasno ne konzumira, nije ni to, cvetanje vrbe je proslo jos u aprilu, tako da sada ne znamo sta joj je... i dalje se pojavljuju tegobe, sto opet ne lice ni na polensku alergiju, niti na bilo sta za sta sam cula, ako imate neke ideje ili upute, iskustvo sa ovakvom pojavom, molim vas da mi odgovorite! Unapred hvala!
dermatologija? alergija?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
A jel bila kod dermatologa? Kako je zivela tolike godine sa alergijom na belo brsno? Ako neko kaze de je tek od skora "razvila" alergiju, kako je to moguce (teorijsko objasnjenje znam, ali mi je racionalno neprihvatljivo)?
Pozdrav!
Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Ja se mogu opkladiti u celu platu da ona sada moze da pojede ceo beli hleb i da ce promene biti iste - ni manje, ni vece nego pre. Neka gospodju posalju na Institut za kozne bolesti, a ne da je maltretiraju nesuvislim dijetama i "najnovijim" terapijama...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine