dermatitis atopica
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
dermatitis atopica
Imas 16 godina i ima problem sa ekcemom od svoje druge godine.Koristio sam razne kreme i lekove ali mi nista nije pomoglo,ako neko moze da mi kaze za neku kremu ili lek bio bih stvarno zahvalan.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: dermatitis atopica
Где се јавља екцем?
Na licu i rukama.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да ли се претпоставља шта је узроковало почетни екцем?
Не зна се.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да ли је екцем увек присутан или зависи од неких фактора, на пример од сунца, хране, стреса, купања итд.?
Увек присутан .
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Кажу, а лично сам проверио на неколико примера, да проблеми са кожом који нису споља изазвани потичу од неког унутрашњег органа. Најчешће је у питању јетра али може да буде и желудац, слезина, гуштерача. Теби је вероватно вакцином затрован неки од органа и до данас није успео да се опорави.
Да ли имаш каквих проблема осим екцема?
Мислим да би требао да почнеш са лаганим чишћењем организма, исхраном без имало хемикалија и наравно уз потребну количину воде.
Да ли имаш каквих проблема осим екцема?
Мислим да би требао да почнеш са лаганим чишћењем организма, исхраном без имало хемикалија и наравно уз потребну количину воде.
Нема,почећу са исхраном да видим баш хвала .
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Када будеш одлучио како ћеш да се храниш, напиши овде да преконтролишемо. Људи много греше ношени бујицом којекаквих "здравих" рецепата.
Имао сам прилике да читам да је једна особа ношена анимозитетом према белом шећеру почела да користи Орбит жваке када јој се једе слатко. Нико ништа не говори против Орбита али сви "знају" да бели шећер није здрав. Изгледа да није битно то што дотичне жваке обилују канцерогеним заслађивачима и осталим додацима.
Да би се извукао из те бујице погрешних и непотпуних информација мораш добро да проучаваш и што је још важније да укључиш свој мозак.
Имао сам прилике да читам да је једна особа ношена анимозитетом према белом шећеру почела да користи Орбит жваке када јој се једе слатко. Нико ништа не говори против Орбита али сви "знају" да бели шећер није здрав. Изгледа да није битно то што дотичне жваке обилују канцерогеним заслађивачима и осталим додацима.
Да би се извукао из те бујице погрешних и непотпуних информација мораш добро да проучаваш и што је још важније да укључиш свој мозак.
Хвала на помоћи .