sam Zoloft,Lamictal i Bromazepam.Da li neko ima ovakav problem i da li je potrebna konsultacija sa ponovna konsultacija sa psihijatrom.
Depresija ?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Depresija ?
Vec mesec dana patim od ogromne tuge,umora,iscrpljenosti,tremor,razocarenje,gubitak energije i pesimima sto se tice buducnosti!Ranije sam se lecio kod psihijatra ,uzimao
sam Zoloft,Lamictal i Bromazepam.Da li neko ima ovakav problem i da li je potrebna konsultacija sa ponovna konsultacija sa psihijatrom.
Re: Depresija ?
Upravo sam odgovorio na tvoje pitanje o stitnoj i mnogi od ovih simptoma koje si naveo se poklapa sa usporenim radom stitne zlezde (hipotireoza), tako da je moguce da ce se kad sredis stitnu situacija skroz popraviti.
-
CRNOKOSAAA
- Novi član

- Pridružio se: Uto Maj 25, 2010 2:48 pm
To je meni bilo sa "depresijom",lecim se od stitne oko 2 godine i sasvim je ok sto se toga tice,nije nista strasno pijes lek samo,vec posle par dana se osete prvi rezultati.
Koliko vidim--imao si probleme i išao kod neuropsihijatra.
Koliko dugo ne piješ te lekove?
Sasvim je moguće da nisi potpuno izlečen i da trebaš ponovo kod njega,ne verujem da drugačije možeš rešiti taj problem.
SREĆNO
Koliko dugo ne piješ te lekove?
Sasvim je moguće da nisi potpuno izlečen i da trebaš ponovo kod njega,ne verujem da drugačije možeš rešiti taj problem.
SREĆNO
-
CRNOKOSAAA
- Novi član

- Pridružio se: Uto Maj 25, 2010 2:48 pm
Ja sam ipak da se ispita stitna zlezda,preporodila sam se od kad pijem lek i nemam vise "depresiju"!