depresija -kome da se obratim za pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
samo decko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 29, 2005 5:18 pm

depresija -kome da se obratim za pomoc

Post od samo decko »

pozdrav.
sve cesce padam u depresije i one su sve dublje i duze traju. imam 23godine, nemam zdrastveno osiguranje i interesuje me kome bih eventualno mogao da se obratim za neku pomoc.
hvala
ivanbgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 9:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Depresija

Post od ivanbgd »

Imas post od danas, pogledaj.
IAN centar, Admirala Geprata 10
+ 381 11 3617 197
+ 381 11 3617 204
+ 381 11 3617 233
+ 381 11 3617 243
+ 381 11 3617 822
besplatna psiholoska pomoć.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

''?

Post od vasa »

neznam zasto nemas osiguranje-pa ja mislim i na ;;biro;;-tj zavod za zaposljavanje ako se prijavis da imas zdravstveno osiguranje ako vec ne studiras i ne radis pa ne mozes preko roditelja ili na sebe licno.
To je prvo sto treba da uradis a najbolji lek za depresiju (vidim da si i to pitao je rad-bilo kakav bolje nego da ne radis-jos ako si iole zadovoljan poslom-problem ces lako resiti).Nece ti ni lekar trebati a i imaces o cemu da razmisljas i da ti se ne namecu lose misli itd.Pozdrav i nadji posao bilo kakav sto pre.----srecno
samo decko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 29, 2005 5:18 pm

Post od samo decko »

hvala na odgovorima
onu krizu sam nekako prebrodio i nadam se da buduce nece biti tako jake. inace zaposlen sam ali kod privatnika i nisam prijavljen pa zato ne mogu da dobijem zdrastveno. ako se prijavim na biro kao nezaposlen mislim da ce mi davati neke ponute za posao u mojoj struci i nakon odredjenog proja odbijenih ponuda da radim izbacice me sa biroa. moj problem je taj sto trenutno radim posao koji mi se ne svidja ali nadam se da ce se to uskoro promeniti i onda bih trebao da budem dosta srecniji (nadam se).
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

ma samo se ti prijavi-dok oni tebi ponude toliko da bi te izbacili i ti ces vec naci neki prijavljen posao a ako vec radis posao koji volis valjda ce te i prijaviti jer posao koji se voli verovatno donosi uspeh a to mora i gazda nagraditi.
Druga stvar je privatan zivot (initimni)vrlo bitan pa ces morati malo poraditi na tom-samo napred i nikakve depresije u tvojim godinama nece biti-jos ako si fizicki zdrav makar prosecno-sve ce se to namestiti-nema previse brige-zivot prolazi pa probaj svaki dan da ulepsas sebi a i drugima pa kad ti se uzvrati bices srecan-pozdrav i srecno
Odgovori