Depiliranje Veet kremom za depilaciju

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
gamerxxx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 28, 2014 6:20 pm

Depiliranje Veet kremom za depilaciju

Post od gamerxxx »

Nisam nikad koristio ovu kremu pa me interesuje zna li neko da li je smijem koristiti za depiliranje prsa i intimne zone? Ima li neko nekog iskustva sa tim,posebno intimna zona(hocu da nestane bukvalno sve oko penisa...)?
Momak94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 28, 2014 4:59 pm

Re: Depiliranje Veet kremom za depilaciju

Post od Momak94 »

Krema je solidna,ali za zenske dlake.Ja sam se brijao mozda,2,3 puta pa onda pokusao depilaciju sa Veet kremom i rezultati su bili onako osrednji.Posto su dlake jace,ne ukloni ih sve a i brzo narastu nove.Za prsa ja mislim da mozes,ali opet ti kazem,ako su ti dlake jace nece imati efekta.Pokusaj pa sta ces vidjeti jel ti odgovara.Bebi puderom nakon toga namazi po mogucnosti.
Ili jednostavno otidji negdje na depilaciju i to je to.Ako te je blam i sramota,onda sebi kupi u dm-u,cm-u,didacu, hladni vosak,on ti je oko 4 eura,dobijes ga dosta.Trake za depilaciju si ti nekih 2,50 eura ,a dobijes ih 50-100 komada,zavisi gdje kupujes,moze se naci jeftino a dosta dobijes.Vosak stavis u dzezmu(inace mozes kupiti i grijac za vosak ali ne moras bacati novac),u vodu nek kljuca,da se ugrije i rastopi.Onda samo namazes vosak u smjeru dlaka,naljepis traku i vuces u suprotnom smjeru rasta dlake.Bebi puder opet stavis,i ne izlazis odmah direkt na sunce.Stvarno je jednostavno.A ako te blam da to kupujes,onda reci drugarici da ti kupi :D pozz
gamerxxx
Novi član
Novi član

Post od gamerxxx »

Ma nisam sramezljiv,nije mi to problem,ali sam mislio sa tom kremom posto je manje bolna,taj vosak nisam nikad probao,ali zale se svi da boli,a dole osjetljiva koza,kontam da bi be odrao vosak. :D
Momak94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 28, 2014 4:59 pm

Post od Momak94 »

Ma joj,uopste ne boli koliko ljudi pricaju...ja sam prvi put mislio da ce mi kozu otkinuti koliko su me prepali,kad ono nista posebno.,malo boli,ali sa lakocom izdrzis,cak i dole ,nista strasno(ali dole obavezno bebi puder stavi nakon depiliacije, da ti se ne iritira,i da ti dlake ne urastaju,mozda ti uraste koja prvi put,kasnije sve manje)..I da,svaki put kad se depiliras manje boli,slabi dlaka a i navikavas se :) sretno
gamerxxx
Novi član
Novi član

Post od gamerxxx »

Ok,hvala na pomoci. :D
Odgovori