dejstvo lekova na sexualni zivot...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
DraganSD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2011 12:08 am

dejstvo lekova na sexualni zivot...

Post od DraganSD »

Postovanje,
pre 3 i po godine sam imao višestruki moždani udar (ishemijski). Posle kome, bolnice, rehabilitacije sam ostao invalid. Desna strana tela mi je 50% aktivna, usporena... Od terapije uzimam: od samog početka, aspirin 100 1x1, zoloft 1x1, sirdalud 3x1. Od pre mesec dana mi je dodat i seroxat 1/2x1. Nemam depresije niti išta tome slično, naprotiv gledam da budem što više pozitivan. Redovno vežbam sam kod kuće svaki dan maltene. Seroxat sam dobio da bi mi smirio "drhtavicu" kada se nađem na otvorenom prostoru (kada nemam ništa sa leve strane, javlja mi se nekakva drhtavica na momente, moj lekar je zaključio da je to prirodan strah i prepisao mi je seroxat, od kad ga uzimam stvarno nemam više problema sa tim). Moje pitanje glasi: pre i posle moždanog udara sam imao regularan seksualni život (erekcija, orgazam..) Zadnjih 8-9 meseci sam primetio da mi mnogo duže i mnogo teže treba da doživim orgazam. Pa sledi logično pitanje, dali je krivac neki od navedenih lekova? Lično sumnjam na sirdalud pošto ima funkciju opuštanja mišića ali nisam lekar pa neću da donosim sam zaključke.
Unapred zahvalan
DraganSD
DraganSD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2011 12:08 am

Re: dejstvo lekova na sexualni zivot...

Post od DraganSD »

prosto ne mogu da verujem...
Odgovori