decija agresivnost u pubertetu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 03, 2018 10:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
decija agresivnost u pubertetu
Zamolio bih Vas za savet. Moje dete ima 13. godina i već 5 godina se borimo sa agresivnošću. u početku je to bilo samo zadirkivanje, ali sada je počelo sa kradjom novca i agresivnim ponašanjem naročito prema majci koja provodi najviše vremena sa njim. Imam troje dece on je srednje dete.
Pokušava da se dokazuje ali na pogrešan način a zbog agresivnosti prebačen je u drugu školu. Tamo ne pravi probleme ali kod kuće je veoma stresno i non stop svadja izmedju sestre i njega. Sestra njegova ima 16.godina. . Dok mu se povljdjuje sve je u redu. On je tada najbolje dete, osećajno i divno. Kada mu se pomene knjiga tada nastaje haos i dete se promeni 360 stepeni. Hvala
Pokušava da se dokazuje ali na pogrešan način a zbog agresivnosti prebačen je u drugu školu. Tamo ne pravi probleme ali kod kuće je veoma stresno i non stop svadja izmedju sestre i njega. Sestra njegova ima 16.godina. . Dok mu se povljdjuje sve je u redu. On je tada najbolje dete, osećajno i divno. Kada mu se pomene knjiga tada nastaje haos i dete se promeni 360 stepeni. Hvala
Re: decija agresivnost u pubertetu
Batine su iz raja izasle
-
- Novi član
Probao sve metode samo veći jaz i mržnja kod njega.
a 13, ja mislio ima manje... dosta je "velik" za batine, vodi ga kod psihologa
-
- Novi član
To mi je jedino preostalo. Viši je od mene i trpi batine. Bojim se njegovog pogleda koji je pun mržnje
-
- Novi član
ništa drugo nego psiholog. Šta misliš gde da idem u centar za socijalni rad ili negde drugde
Samo kad bude cuo psiholog, tesko da ce pristati, moras imati dobru pricu da ga ubedis za odlazak, naravno ne sam, jer bi na prvoj raskrsnici skreno levo
ili desno 

-
- Novi član
Naravno, letos sam hteo da ga vodim i zvao ih pred njim. Uplašio se i sa majkom pričao krišom da ja ne čujem. Rekao je da će se smiriti i da ne želi tamo ali sad govori da idemo tamo i da jedva čeka da napuni 18. godinu i da ode od nas.
-
- Novi član
Iskreno se bojim i za ovo dvoje dece, sestru mrzi a malog brata od 8 godina plaši i on mora da ga sluša. Teror pravi.
Probaj sa centrom za socijalni rad, dogovori se sa njima da ga poplasite, da ce zavrsiti u popravni dom ako se ne smiri i da mora kod psihologa da ide, ali moraju da dodju kod vas kuci..da oni sa njim popricaju a ti pre nego sto budu dosli pali vatru, plasi ga sto vise, nasilje ne vredi, previse je star za batine, mozete odgovarati krivicno
-
- Novi član
Hvala uradiću tako.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Центар за социјални рад треба избегавати јер се последице њихових работа виде на телевизији: убио муж жену, жена мужа и тако даље а све због деце.
Прво треба да сте свесни шта је узрок таквог понашања, а то су родитељи.
А друго, узрок треба да иде код психолога на саветовање јер је дете погрешно васпитано и сигурно га исте особе не могу преваспитати.
Прво треба да сте свесни шта је узрок таквог понашања, а то су родитељи.
А друго, узрок треба да иде код психолога на саветовање јер је дете погрешно васпитано и сигурно га исте особе не могу преваспитати.
-
- Novi član
Ne slažem se. Mi imamo pored njega još dvoje dece isto su negovani i vaspitavani. Jedino je on problematičan.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Не сећам се ни једних родитеља који признају своју кривицу, али ето бар ја да вам кажем да су за карактер деце родитељи одговорни више од 95%. Оних 5% су разне околности које су опет последица родитеља.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 07, 2016 9:40 am
moras hitno da ga vezes za radijator da ne zavrsi u Pozarevcu