debljina i hormoni
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 07, 2008 2:59 pm
debljina i hormoni
Vec dva put sam postavila ovo pitanje al nisam dobila odgovor,pa evo postavljam jos jednom isto pitanje. Imam problem sa nagomilavanjem masnih naslaga,koje se nagomilavaju iskljucivo na ruke(na nadlaktice)i noge.Probala sam dijetom,smrsala sam ali naravno neramnomerno,tako da dok sam dobilia lepo oblikovane noge i ruke bez imalo sala na licu i torzo sam uzasno izgledala.pazim na ishranu ,vezbam ali ako i jedan-dva dana prestanem sa aktivnoscu odmah se sve vraca cak i vise.Procitala sam u jednom listu da u pbertetu zbog poremecaja hormona estrogena dolazi do naglog nagomilavanja masnih naslaga na rukama i nogama.To se i meni dogodilo u pubertetu i od tada imam taj problem.Sve sto sam pokusala do sada je bez nekih rezultata.Molim vas pomozite mi sta da radim?
nate
incidencija hormonskog poremecaja u populaciji gojaznih u radu radjenom u beogradu pre nekoliko godina je bila oko 4.7%. dakle, generalno to nije cest uzrok gojaznosti-ali je cest izgovor.
u vasem slucaju, po opisu bi moglo da se radi o hormonskom poremecaju-ali zavrsnu rec moze dati samo dr koji vas pregleda.
trazite uput za specijalistu higijene, i sa njim se posavetujte oko ishrane
u vasem slucaju, po opisu bi moglo da se radi o hormonskom poremecaju-ali zavrsnu rec moze dati samo dr koji vas pregleda.
trazite uput za specijalistu higijene, i sa njim se posavetujte oko ishrane