Dali je trudna???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Medo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 19, 2012 2:38 pm

Dali je trudna???

Post od Medo »

Djevojka mi ima 16g. I ima vec 2dana krvarenje, (menstruacija joj je zavrsila oko 10.1. od tada je proslo nekih 9dana) Imali smo spolni odnos u tih 9 dana 2puta bez zastite, ali svaki puta sam pazio, zajedno smo 4mjeseci. Prvo je imala neki iscjedak prozirni.. a zatim krv.. nekih dvije kapi i tako 2puta u danu.. To "krvarenje" ima 2 dana.. dns je ujutro imala nekih dvije kapi i popodne isto tako.. Dali je to znak da je trudna? Jel ima neki osjetljivi test za trudnocu koji mogu kupiti a da to prikaze prije izostanka menstruacije? Unaprijed Vam hvala na odgovoru..
Maraiola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 16, 2012 9:06 pm

Re: Dali je trudna???

Post od Maraiola »

Imas u apoteci test za rano otkrivanje trudnoce. To se radi sa prvog jutarnjom mokracom. Tacan je. Moze da pokaze rezultat posle 10tak dana posle odnosa dal je ili nije..
Medo
Novi član
Novi član

Post od Medo »

Ali mene zanima dali je to znak da je trudna. Mislim dali moze imati te simptome, to krvarenje vec za 9dana? Napraviti cemo test, ali tek u sub ujutro cemoo moci znati...
Maraiola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 16, 2012 9:06 pm

Post od Maraiola »

Bar ja kako sam obavestena mislim da nije. Moguce da j neki poremecaj u pitanju. Mada,nikad se ne zna.. Mojoj sestri se to desilo,ali je dobila na vreme imala je neku bakteriju,a drugarica je imala laznu menst,a bila u drugom stanju.
Medo
Novi član
Novi član

Post od Medo »

Nadam se da nije nista...... vidjet cemo u sub ujutro... Pa cu Vam javiti ;)
Odgovori