Dali ovo znaci da jos rastem molim vas odgovorite mi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Dali ovo znaci da jos rastem molim vas odgovorite mi

Post od bajram »

juce sam posteno ama posteno sam se popeo na jedan bas visok breg itk popeo sam se za 5 min i onda sam iso do jedne prodavnice kod mene u francuskoj i posle kad sam se vratio imao sam bolove u kolenima u stvari malo nize ne znam tacno kako da objasnim samo znam da na tom mestu na primer ko hoce da se operise ide da mu slome kosti tako dalje da bi jos porastao e tu me boli a pre me isto bolelo pa je prestalo ali sada se vratio bol izvvinte sto sam dosadan ali eto ovo pisem samo da znam da li da se nadam da cu jos rasti ili ne heh inace imam 16god visok sam 176 nisam se pomerio od te visine ni cm od pre mesec dva ima mozda i vise dali sam presto rasti dali cu jos da rastem i da,ne mogu da spavam nikako idem u skolu vrlo rano u 7 al ne mogu da spavam do 2 3 sata ujutru znam da su mi neki ljudi objasnili da mastrurbiranje nema veze al neznam ima li to veze dali to utice na rast?Dali bol u kolenima znaci da jos rastem???molim vas odgovorite mi izvinite sto sam napisao ovolki text :D ali eto da objasnim pa vas molim da mi odgovorite!
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Re: Dali ovo znaci da jos rastem molim vas odgovorite mi

Post od Milan*** »

Kolena su te bolela zato sto si izasao iz kuce! ZAMISLI! :lol:
I ako hoces da znas, kolena ponekad bole i kad rastes. Cisto da ti dam nadu ali tebe su bolela zbog kretanja. Ili ipak lazem? Na tebi je to da procenis.
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Post od bajram »

milane kolena su me uvek bolela dok sam rastao mozda jos rastem ne znam doktor mi je rekao da cu kao do 181cm dogurat ali ja znam da cu vise deda mi bio preko 185 -7cm tako da znam nego ovo naglo sada ne jeem ceo dan pa ne setam ne spavam zato i da :D dao si mi nadu hehe
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Post od Milan*** »

Mnogo si opterecen sto se tice toga. Mogao bi mozda da odes kod psihijatra. Da te malo umiri.
Odgovori