Dali jo ovo normalno pomoc!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Dali jo ovo normalno pomoc!

Post od bajram »

Dali je normalno da moj drug koji ima skor 14 15 godina ima moju visinu kao ja je visok skkoro 176 a ja sam za samo 3 4 meseca porastao 2cm i imam 16 godina, dali je to sto nespavam?Uvek sam na kompjuteru provedem po 36sati kao lud sam jer sam sam i nemam prijatelje :'( jednostavno neznam da pricam kako treba pa zato ih nemam kad imamo sport ja samo sedim neradim sport dali cu jos porasti ima jedan koji je umojoj klasi ima isto 16 isti je kao ja samo on a drugi od 14 15 su veci za 10 cm barem kako da jos porastem u visinu zelim barem 185 190 cm molim vas da mi odgovorite jer svakoga dana se vidim u ogledalu i izgledami isto ko da ne rastem a doktori kazu da cu jos a neki kazu da necu ako sumoji roditelji mali moj otac je negde oko 174cm moja mama 154 155 molim vas pomozite mi svi odgovorite please bicu vam duznik celog zivota hvala ne mogu ostati ovakv moram jos da porastem ovo ovakve slicne teme sam postavio barem 4 5 puta a li niko da mi kaze da li cu jos porasti ili ne a to me ubija i plus kada sam imam 12 13 godina ja masturbirao nisam imamo spermu sve do 14 15 kada se odjednom pojavila i posle sam sve vise i vise drkao dali mi je to usporilo rast?jer sam citao da se hormon rasta nalazi na testisima tako da se bojim da je nestao jer sam puno masturbirao molim vas za odgovor!!!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Dali jo ovo normalno pomoc!

Post od aa_aca »

То што не спаваш и што висиш на рачунару по 36 сати сигурно ће онемогућити твој правилан раст и развој. Не само да нећеш још порасти, него ће ти се накачити ко зна каква болест.

Не висиш ти на рачунару зато што си сам, него си сам зато што висиш на рачунару.
Odgovori