Dal smem da pocnem da treniram nakon mog slucaja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Dal smem da pocnem da treniram nakon mog slucaja
Ozbiljan sam, napiti se ponekad sa društvom u kafani i slično...
Ни случајно...
Ok je popiti pivo, dva iako treniras, ajde vikend je pa prodje, ali opijanje, napijanje i trening? Bolje onda da ne treniras. Biraj, treninzi ili opijanje
Naravno da može oba, nije dečko profesionalni sportista pa da ima preko 7 treninga nedeljno, samo nemoj da se truješ, al izlazak petak/subota i odmor naredni dan su skroz ok.
Како може опијање да буде ОК?!
Тако се уништава мозак и јетра, макар се то радило само један пут недељно.
Да и не спомињем директне последице пијанства: саобраћајне несреће, туче итд.
Тако се уништава мозак и јетра, макар се то радило само један пут недељно.
Да и не спомињем директне последице пијанства: саобраћајне несреће, туче итд.
Cak i lekari preporucuju i govore da je zdravo popiti ujutro casicu rakije ili casu vina. Ako se ne preteruje nije stetno. Zaboga s vremena na vreme ako popijes casicu necega nece ti odma propast jetra, a i od jedne casice nema saobracajnih nesreca jer ne mozes se od te kolicine napiti.
Sta fali da momak vikendom popije pivo, dva?
Sve u svemu bitno je da ne treba da se napijas, prepijas, nauci da drzis i ne prelazis svoju granicu.
Sta fali da momak vikendom popije pivo, dva?
Sve u svemu bitno je da ne treba da se napijas, prepijas, nauci da drzis i ne prelazis svoju granicu.
Мислим да сам прилично јасно говорио о опијању.
Imam preko 7 treninga dnevno,nedeljko preko 10 treninga imam sigurno nekad i mnogo vise naprimer desavalo mi se da imam preko 20 treninga nedeljno,zavisi od motivacije i cureDejanbg napisao:Naravno da može oba, nije dečko profesionalni sportista pa da ima preko 7 treninga nedeljno, samo nemoj da se truješ, al izlazak petak/subota i odmor naredni dan su skroz ok.

Онда само аскетски живот. Као онај Владимир Кличко. Стена од човека.
Нема за тебе ни алкохола, ни кока-коле, ни којекаквих глупости. Ако хоћеш да возиш Ферари, мораш према њему да се односиш са поштовањем и уважавањем. Нити у Ферари смеш да сипаш обично уље ни гориво, нити у себе можеш да стављаш паштете, жваке, "здраве" сокове и остало смеће од хране и пића.
И наравно, без ноћних излазака и лошег спавања. Свакодневно мораш да спаваш бар осам сати.
Нема за тебе ни алкохола, ни кока-коле, ни којекаквих глупости. Ако хоћеш да возиш Ферари, мораш према њему да се односиш са поштовањем и уважавањем. Нити у Ферари смеш да сипаш обично уље ни гориво, нити у себе можеш да стављаш паштете, жваке, "здраве" сокове и остало смеће од хране и пића.
И наравно, без ноћних излазака и лошег спавања. Свакодневно мораш да спаваш бар осам сати.