Cvor na zadnjici nalik bubuljici
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 05, 2017 11:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Cvor na zadnjici nalik bubuljici
pozdrav i vama i mene interesuje kao i druge,,,jos nesta imam slican problem ali drugaciji ali ovo mi se desava godisnje,moj sledeci problem je ovakav na lijevom da izvinete guzu,,na samom pocetku skoro tu mi je bila kao neka bubuljica i nikako da je se otarasim pa sam probao i istisnuti ali je samo nesta bjelo izaslo,,,e nakon duzeg vremena to je dr prica ona je narasla i boljela me,evo i dan danas vucem za sobom gdje je bas ta bila bubuljica sad je crno i svake ama bas svake godine prvo mi se pojavi kao velika guta u oblini tog guza i tvrdo onda se sve svede na tu kao bubuljicu ona se napuse bas ono da valja kao balon covjek bi rekao puknut ce ali nece i ja slucajno jednom da pretisnem,,ljudi moji meni je u sredini da opet izvinete guzova ta gnoj izasla bas sam se prepao otkud u sredini citao sam da covjek ima te neke rupice na tom predjelu,,i pretiskao sam i pretiskao ona je izlazila bele boje,,dok je ta bubuljica kao crvenkasta i crna,,i kad to izade ja sam sutra opet nov manji bolovi i preboli me brzo i onda nikakvih problema,, ali prvi put vidim da taj gnoj umjesto sa tog mjesta izade na drugo mjesto,,,molim vas za pomoc sta i kako uraditi znaci posle ovoga ona se skroz povuce kao da je nema,,nejedem ljuto pretezno kuhanje,mlijeko,nekad malo narezak pastete itd,,ali vise kuhanje,,i zaboravi reci znaci neda se dodirnut niti se da sjesti pa samo hodam po citav dan i umorim se,,a kad je istiscem bolovi su veliki i osjecam kao da mi dusa hoce izaci na usta kao kad izvadite krv i odma skocijete da ustanete i zamanta vam se
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Cvor na zadnjici nalik bubuljici
Узми да мажеш Флогоцид. Најбоље је стављати дебљи слој прекривен газом.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 02, 2017 12:54 pm
Re: Cvor na zadnjici nalik bubuljici
Meni to najviše liči na upaljeni koren urasle dlake, idi kod dermatologa da ti to pogleda, nemoj sam da zalečuješ čim toliko traje neće se ništa promeniti može samo gore da bude.