Cvor na vratu i knedla u grlu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
sanjastoj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 09, 2014 10:01 pm

Cvor na vratu i knedla u grlu

Post od sanjastoj »

Dobar dan svima, nadam se da cete imati odgovor na moje pitanje. Naime,pre neka 2 meseca pocela sam d aosecam kao knedlu u grlu, kao da me neko steze za vrat, a ponekada i neku bol u vratu, ali ne klasicnu bol nego vise kao da su mi misici stegnuti...ne znam tacno kako da objasnim.Toliko je pocelo da mi smeta da sam prosle nedelje uradila hormone stitne zlezde i sve je ok. Onda sam otisla na UZ stitne i mekih tkiva i tu je sve ok. Onda sam napipala neku kvrzicu na vratu,sa leve strane, negde izmedju uha i kljucne kosti, velicine nekoliko mm, nije bolna, pokretna je i ne vidi se golim okom, nego tek kad se pritisne.Preko vikenda me uhvatila neka prehlada, pocela sam da kasljem i da me boli grlo i danas sam otisla kod lekara opste prakse da mi da uput za ORL, medjutim on me je samo pitao da li kasljem, pogledao mi grlo i dao mi sinacilin. Ja ga pitala sta je ta kvrzica, on mi je pipnuo i kaze zlezda. Kako je moguce da mi doktorica koja je radila UZ nije videla tu zlezdu?I da li imam razloga da brinem? Knedla u grlu mi i dalje stoji i neprijatan je osecaj. Molim vas da mi odgovorite...nervozna sam, bojim se da moze da bude nesto lose, a doktor mi ne da uput za ORL...
Odgovori