Cvor na dojci

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
NickNs91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 03, 2012 12:17 am

Cvor na dojci

Post od NickNs91 »

Pozdrav.Pre neke 3 nedelje s vremena na vreme poceo sam da osecam bol i diskomfor u levoj dojci koji je vremenom prestao ali je i dalje "aktivan" na dodir uglavnom sa leve strane bradavice.Na levoj dojci imam ginekomastiju jos od cetvrtog razreda osnovne skole i cini mi se da ona nikada nije nestala ali problema nije bilo.Prekljuce sam napipao mali tvrdi cvor na toj dojci sa leve strane bradavice koji je bolan na dodir,medjutim nemam nikakvih "deformacija" i drugih simptoma izuzev povremenog blazeg bola u predelu od leve dojke do lakta leve ruke ali je i on vremenom sve redji i prestaje.Imam 20 godina i sumnjam na neki kancer ali me zanima sta jos moze biti u pitanju?
suncica11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 15, 2011 11:27 pm

Re: Cvor na dojci

Post od suncica11 »

Pre ce biti da je mnogo drugih bezazlenijih stvari. Ne trazi odgovor po forumima, otidji kod doktora, koji ce te uputiti na ultrazvuk verovatno i ne brini se i ne opterecuj sumnjama poput kancera.
marijamari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am

Re: Cvor na dojci

Post od marijamari »

Verovatno nije nista ozbiljno ako nemas druge simptome,temperaturu,umor,ogranicen pokret ruke i tome slicno.Najbolje da odes kod lekara da ne brines bez razloga.
Odgovori