Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Probleme koje sam navela zaista ima. Mislim da nije lepo ni kulturno rugati se sa tim ili sa nekim ko ima zdravstvene probleme. Kako bi se Vi osecali da ste na mom mestu? Mislim da ovaj medicinski forum i postoji bas upravo zbog toga da bi mogli da iznesemo svoje zdravstvene tegobe i dobijemo neki koristan savet od strucnjaka ili osoba koje su imale takve ili slicne zdravstvene probleme. Ako procitate pazljivije moje postove primeticete da sam negde navela da neke probleme imam povremeno. Ja zelim da se informisem na vreme, a ne da cekam dugo kad bude prekasno pa ovi zdravstveni problemi se pogorsaju i postanu deo moje svakodnevice, pa da ne mogu nicim drugim vise da se bavim nego da ceo dan provodim kod lekara. Ako nemate korisne savete ili navracate na forum da biste se nekom ismejavali, onda je bolje da se ne javljate jer ovaj forum je namenjen ozbiljnijim svrhama.
Cveticu, nisam imla nameru da ti se podsmevam ili bilo sta tog tipa..
Nego, sve mi nekako zvuci kao TVOJE podsmevanje ovom forumu, a samim tim i ljudima koji imaju OZBILJNE tegobe i dijagnoze.
Pocev od tvog nika pa na dalje, sve doprinosi takvom utisku.
Izivini ako sam pogresila u proceni.
Zelim ti da pronadjes lek za sve tvoje probleme, a za pocetak - poseti psihologa, jer svi ti simptomi koje si navela mogu da imaju veze sa anksioznoscu, depresijom, itd .
ja se nikome na forumu ne podrugujem, bez obzira na to koliko puta se javio i u vezi bilo kojeg zdravstvenog problema. Nisam se nijednom clanu obratila pitanjem tipa da li postoji neki problem koji ti nemas? Postoje ljudi sa manje i sa vise razlicitih oboljena. Nazalost, to niko ne moze da bira, koliko ce imati bolesti i kakvih. Svi ljudi bi najradije bili zdravi, ali nazalost to nije moguce. Niko nije prisiljen da cita postove osoba koje mu dosadjuju ili koje su po njegovom misljenju neverodostojne. Ne znam zasto svoj problem navodis kao ozbiljan, a moje smatras neozbiljnim . Svako vidi svoju muku, pa se nekom cini da je njegova teza. Bolest je bolest i nije nijednu lako trpiti.
Sto se tice moje psihe, sve je u redu. A sto se tice mog korisnickog imena, ne bi trebala da izvodis zakljucke iz njega na moju licnost. O tom imenu nisam puno razmisljala, spontano mi je palo na pamet.
Mislim da bi trebalo prestati sa ovim postovima, ovo zaista nicemu ne vodi i mislim da samo nepotrebno zauzima prostor tu gde ne treba.
tika,necu da ulazim ni u kakve rasprave ali stvarno nije tvoja stvar ko kakvo korisnicko ime ima,ne mogu da verujem da si se osvrnula na to,stvarno neverovatno da gledas ljudima nikove.
pozdrav