Culo mirisa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
lebe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 01, 2014 1:43 pm

Culo mirisa

Post od lebe »

Dobar dan.Prije dvije godine sam udario potiljkom u ivicu i imao sam manji hematom,posle 5 dana lezanja u bolnici bilo je sve u redu.Medjutim,prvih mjesec dana nikako nisam imao ni miris i ukus.Vremenom ukus se vratio(ne potpuno ali 90% jeste),dok miris nije..mislim osecam ja miris..ali samo neke jake mirise..npr parfem..farbu...npr kad se kuva rucak prije bih znao po mirisu sta je za rucak sad samo osecam drugaciji miris nego inace..zna li neko sta treba da cinim i kome da se obratim kako bih vratio svoj miris nazad :D Unaprijed hvala :)
nebojsa2805
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm

Re: Culo mirisa

Post od nebojsa2805 »

Dali osecas bol u predelu nosa i cela?
1.Moguce je da imas problem sa sinusima.
2.Provedi vise vremena na cistom vazduhu i setaj (pod nadzorom ukoliko je potrebno).
3.Ako si pusac pokusaj da ostavis cigarete posto cigarete prave dosta problema oko ljudskih cula.i izbegavaj prostorije u kojima se pusi.
lebe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 01, 2014 1:43 pm

Post od lebe »

Nakon tog udarca lezao sam u bolnici 7 dana i od tih 7 dana prva dva dana sam imao glavobolju,posle toga glava me nije ni jednom zaboljela..ni nos ni celo..inace nikad nisam imao problem sa glavoboljom i sinusima..a pokusavao sam sve ali ne ide..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Једном мом другару слично се десило. Све му се нормализовало тек после неколико година.
Odgovori