Cudno stanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Jokac_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2015 9:50 pm

Cudno stanje

Post od Jokac_ »

Ovako pre nekog vremena poceo je ne bas tipican bol u vratu i ramenima i u potiljacnom delu glave i siri se iznad uha u predelu zulufa , bilo je i preznojavanja celog tela i nisam mogla ustati iz kreveta nekoliko dana zbog osamucenosti i nesvestice jednostavno sam bila zbunjena i imala sam omaglinu , to se sve desilo kada sam jednog dana u popodnevnim casovima izasla vani bilo je jako sparno i dosla kuci i oprala kosu hladnom vodom u apoteci su mi dali neki mast za bolju cirkulaciju koju sam mazala na vrat bilo mi je bolje ali se ponovo pojavio bol u ramenima i vratu i oko zulufa samo sto je sada bolje podnosljiv mogu hodati ali imam slabu koncentraciju i ponekad mi se zavrti u toku dana i pomalo jos je prisutna zbunjenost ,bol nije jak ali je cudan , u toku dana mi bude bolje pa se kasnije ponovo ponovi , sada je pocela i drhtavica ruku i nogu da li je moguce da se to desava posto sam provodila puno vrememena pored lap topa u nepravilnom polozaju i nepravilno sam spavala ? Zivim u malom mestu tako da se bojim , da li imate mozda neko misljenje za moje stanje ?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Cudno stanje

Post od vasa »

Mislim da bi tebi dobro došla neka topla sauna nekoliko dana i masaža, ako imaš mogućnosti.
A sigurno imaš mogućnosti da nekoliko dana uzmeš fen za kosu i greječš glavu-probaj ništa ne košta.
Jokac_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2015 9:50 pm

Re: Cudno stanje

Post od Jokac_ »

Hvala na odgovoru ali ustanovila sam da sam prehladila sinuse kada sam prala kosu hladnom vodom sada inhaliram i pijem antibiotike i stanje je malo bolje :)
Odgovori