Bio sam 15 dana na odmoru na Zlatiboru.Od kako sam dosao kuci,u Beograd,osecam vrtoglavice,gubitak snage i opstu uznemirenost.Sve mi to dolazi na mahove.Cas mi je jako lose,a cas se osecam super.Trebao bih da napomenem da sam lecen od Hockinove bolesti IV s. i da sam odmah obavio sve moguce kontrole krvi i da sam razgovarao sa doktorima koji me vode.Oni su prezadovoljni rezultatima i misle da sam potpuno izlecen.Jedino sto imam je blaga trombocitopenija,Tr-92.Prosle godine u Avgustu mi je uradjena transplatacija maticnih celija hematopoeze.
Ono sto mene zanima je:Da li je moguce da se ovako osecam zbog nagle promene klime(Zlatibor-Beograd) ili povisenog vazdusnog pritiska u Beogradu ili mozda neceg treceg?
HVALA UNAPRED NA RAZUMEVANJU!
cudno stanje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 11, 2002 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nikad.
Dugo se nije znalo sta mi je.Dve godine sam se setao od lekara do lekara.Sve je pocelo u novembru 1998. sa povisenom temperaturom,bolovima u lumbalnom delu kicme,groznicom,nocnim preznojavanjem i bledilom.Nakon analize krvi bila je povisena Se,koja se kretala i do 120!Na infektivnoj klinici KCS proveo sam tada tri nedelje.Radjeni su mi CT kicme i abdomena,biopsija ks,razne analize krvi na viruse,ultra zvuk abdomena,pa cak i rektoskopija!Otpusten sam sa dijagnozom JR Artritis (tada sam imao 16 g.).E,onda su pocela trovanja sa Pronizonom,jedno 6 meseci,da bih kasnije dospeo na VMA kod reumatologa(preko veze
) koji je kategoricno odbacio dijagnozu JRA.Dugo sam jos imao problem sa t. i znojenjem.U novembru 2000. pocele su da se pojavljuju uvecane limfne zlezde.Uradjena je biopsija i prica je dalje suvisna.
Pre svih mojih muka imao sam jedan stres u skoli.Tada sam bio 1. godina gimnazije.Bilo je to zbog neke lude profesorke istorije koja me je oborila na popravni.
P.S. Izvinjavam se zbog duzine teksta.
Dugo se nije znalo sta mi je.Dve godine sam se setao od lekara do lekara.Sve je pocelo u novembru 1998. sa povisenom temperaturom,bolovima u lumbalnom delu kicme,groznicom,nocnim preznojavanjem i bledilom.Nakon analize krvi bila je povisena Se,koja se kretala i do 120!Na infektivnoj klinici KCS proveo sam tada tri nedelje.Radjeni su mi CT kicme i abdomena,biopsija ks,razne analize krvi na viruse,ultra zvuk abdomena,pa cak i rektoskopija!Otpusten sam sa dijagnozom JR Artritis (tada sam imao 16 g.).E,onda su pocela trovanja sa Pronizonom,jedno 6 meseci,da bih kasnije dospeo na VMA kod reumatologa(preko veze

Pre svih mojih muka imao sam jedan stres u skoli.Tada sam bio 1. godina gimnazije.Bilo je to zbog neke lude profesorke istorije koja me je oborila na popravni.
P.S. Izvinjavam se zbog duzine teksta.