cudni simptomi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
heonaty
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jul 25, 2008 4:00 pm

cudni simptomi

Post od heonaty »

molila bi ako je moguce odgovor na dva pitanja_prvo /dali pojava limfnih zlezda tj lgl na vaskularnom sistemu vrata velicine do 16mm mora da bude neki los znak ?inace ks je o leukolimfocitna formula je u granici normale i lgl kako kazu nisu infiltrirane jedni kazu da idem kod hemastologa a jedni da nije nista pa sta da radim ako su ostali nalazi uredu sto bi isla. inace moj suprug je imao uvecane lgl isto na vratu ali su bile infiltrirane i leukolimfocitna formula je stalno bila uvecana posle ispitivanja k.srzi dobio je dg.C91.1 ili hronicna limfocitna leukemija jos uvek smo u soku on ima 47g.rekli su nam da se za sad neleci dok se ne razvije u tezi oblik pa kako zar netreba spreciti da dodje do toga i kako da mu pomognem a zanima me prognoza tog oblika da li je to dobro sto je pocetna i da li o koliko moze da sae odrzi na tom stadijumu pompzite bar nekom informacijom novi smo u svemu ovome inace sam i ja bolesna sto i nije tako bitno ali me sad kopka dali da idem kod hematologa ili ne samo da se zna nisam hipohondar ja sam jos u februaru radila ultra zvuk zbog stitne zlezde pa je se videlo prisustvo lgl sobzirom da sam pronizonski pacijent pomislila sam da mi je to od leka kao sve drugo sto sam dobila pa nisam isla dalje a moj suprug se u maju poceob da psecsa lose a do tad je bio zdrav nikad nije isao kod lekara tako das smo u soku hvala i posto se javljham prvi put nadam se da ce te razumeti zbrkanost pitanja
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zenlee »

Nazalost koliko ja znam hronicna leukemija se ne moze izleciti ali se zato moze ziveti mnogo godina posle dijagnoze.
Testosterone man
Odgovori