cudni bolovi u glavi?!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
AjaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 14, 2006 2:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

cudni bolovi u glavi?!

Post od AjaBG »

Otkako pamtim za sebe (bice nekih 30 god.), s vremena na vreme osetim cudno sevanje u glavi (kao da krene od vrata - ili potiljka - nisam sigurna...Jednom mi se desilo da je senzacija bila totalno paralisuca (recimo da sam zabacila glavu prilikom izlaska iz mora), od bola nisam mogla da '"mrdnem" par trenutaka...Uvek sam imala osecaj da se radi o nekom (prenosim prve - decje impresije) - "skljocu", tj. kao da neki pokret nesto "uvrne", pa zaboli, tj. sevne...Desava se uvek sa leve strane glave. Treba li da brinem?? Gde da se denem za pomoc?
melania
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 23, 2005 3:09 pm

Post od melania »

je bih da sam na tvom mestu otisla prvo kod neurologa da te pogleda i da ti glavu snimi. mozda cak i vratne arterije. glava se slika ili MRI-om ili cat skenom a vratne arterije dopler ultra zvukom. najbolje je da proveris da se ne bi vise nervirala. verujem da ti nije nista ali prvo proveri
pozdrav
AjaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 14, 2006 2:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od AjaBG »

Hvala, Melania! Znam da si u pravu, sutra cu pravac kod lekara...
Clementine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 11, 2006 11:43 pm

Post od Clementine »

Aja, i ja imam isti problem otkad znam za sebe...medjutim, to nema nikakve veze sa glavom iako se menifestuje kao grozno sevanje u glavi koje se kod mene siri i do vilice. Kod mene se desava uvek sa desne strane. To su problemi sa vratnim delom kicme. Posle vise takvih epizoda koje si i sama opisala, meni se desilo da mi je glava ostala okrenuta na desnu stranu. Uh, kad se samo setim...nisam mogla sama da izlazim iz kuce jer nisam mogla da vidim nista ispred sebe, samo pored sebe :D 10 dana sam dobijala injekcije
Odgovori