Niti se brijem ispod pazuha,niti koristim antiperspirante.Kad sam nervozan zlezde mi luce izrazeno kiseliji znoj ispod pazuha.Mislio sam da imam upalu limfnih zlezdi,al nista ne mogu da opipam ispod pazuha ili ne umem da ih nadjem

Pod velikim sam stresom mesecima.Takodje mi se pojavio sitan perut,iako perem kosu u zadnje vreme iskljucivo Elementom prirodnom,a po tome znam da mi je stres povecan nego inace.
TI bolovi su takodje praceni nekim cudnim bolovima po celom telu,mestimicno,bol je takodje slab negde jacine 3.drzi na jednom mestu oko pola minuta do 5min i onda pusti,al se bol jako cudno manifestuje ,nisu probadanja,nego se pojacama i smenuje u tom periodu,cudno varira.
Zanimljivo je da ga osecam uglavnom u misicima,znaci tkivu,nikad u kostima,znaci od tabana,do temena,jako je cudno i neopisivo.
Lekar opste prakse me gleda belo

U zadnjih godinu dana sam se opustio i nabacio jedno 3-4kg,pa sam prvo vreme prepisivao taj bol ispod pazuha,misleci da se tu najvise gojim,pa da je neki pritisak,pa sam mislio da me zbog toga to boli.Prosecno sam gradjen ,ni mrsav,ni debeo 172cm,73kg ,koje kilo viska,al ne sad neka velika razlika,imao sam i mnogo vise pre par godina kila,pa sam se stesao u teretani tada.
Kad sam jako umoran ili gladan primetio sam da mi se smanjuje ostrina vida,pretpostavljam da mi secer varira,posto imam predizpozicije zbog toga,sto mi ih i majka ima,koja je na tableticama zadnjih par godina.
Osim toga nikakve druge probleme nemam.Imao sam pre par godina probleme sa zeludcom i kiselinom,pa sam u ishranu uveo mnogo vode i izbegavanje gaziranih pica i redukovao secer,osim cokolade,bez alkohola i izbegavanje suve hrane,dosta voca.
Cak sam se istripovao da nemam HIV,al nemam nikakve probleme sa imuno sistemom,pa ne znam odakle da pocnem da vrsim neku analizu ili kontrolu,ne znam gde da trazim problem?
Bas sam zabrinut jer postaje hronicno,mislim sa bolovima,ne prodje pola sata a da mi se bol ne pojavi na novom mestu,kao da imate gremlina u sebi koji vas grize iznutra svaki put na drugom mestu,a nekad se vrati i na isto

Hvala unapred na bilo kakvom odgovoru.
Ne spadam u kategoriju ljudi koji su hipohonduri,bas naprotiv slabo posecujem lekare i trudim se da se prirodno i zdravo hranim