Cudne stvari
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 09, 2012 9:44 am
Cudne stvari
Imam 23 godine,jedno 2 godine imam gorusicu i kiselinu sto je prije 2 mjeseca preslo u stvaranje pritiska u donjem dijelu grla kad nesto tesko pojedem.Prije 2 nedelje sam dobio i upalu besike,a zatim i virus koji trenutno vlada,temperaturu imam od 36.7 do 37.2,ujutro mi se javlja malaksalost i pada mi secer skoro svako jutro,dlanovi mi se oznoje i onda ohlade,muti mi se u glavi,ali to je sve normalno,e ono sto me brine je sto svakog dana pocnu da me bole ili peckaju grudi obicno desno ,nekada mi predje u ruku desnu u gornjem dijelu i to drzi tako nekih pola sata i kad pocne da prolazi sa grudi spusta se nize i osjecam tezinu u gornjem dijelu stomaka kao kamen da imam i obicno podrignem nekoliko puta.Prije 3 dana na predavanje je pocela da me boli lijeva strana vrata ,pa se prosirilo iza uha i do lijeve slepocnice.Osjetio sam kao da mi trne lijeva strana glave,pekao me je dio obraza ispod lijevog oka i oko mi je suzilo.Otisao sam kod doktora rekao mi je da se na lijevom krajniku stvorila neka gnojna opna i dao mi je sumamed.Danas sam otisao kod drugog doktora koji mi je rekao da su krajnici malo uvecani ali da nema gnoja niti da ga je bilo,a meni se juce i danas desilo da se nekih 20tak minuta lijevo uho zacrveni i da osjetim toplinu na lijevoj strani glave u vec nacvedenim regionima,ali prodje poslije pola sata otprilike...Pritisak izmjerim i u ovom slucaju i u slucaju kad me grudi zabole standardan oko 90 donji 135 gornji to mi je standardno.Da ne zaboravim,uu toku dana me zabole i ledja obicno ispod plecki i po sredini i ispod pazuha u visini grudi ali vise prema ledjima...Da li su to problemi sa srcem ili jednostavno sve ove bolesti koje sam naveo da trenutno imam rade svoje,jer mi se ovo stvarno nikad nije desavalo.
Re: Cudne stvari
Imas li ti nekih psihickih problema --stres ili nervoza konstantno ili si imao neki nesrecan slucaj pre 2 godine od kad te muce te tegobe,,
LICI MI NA PSIHOSOMATSKE TEGOBE POSEBNO AKO NISTA KONKRETNO NISI USTANOVIO-ako si uopste ti vrsio neka snimanja i radio analize?
LICI MI NA PSIHOSOMATSKE TEGOBE POSEBNO AKO NISTA KONKRETNO NISI USTANOVIO-ako si uopste ti vrsio neka snimanja i radio analize?
-
- Novi član
Danas sam odradio briseve i vadio krv,pa cu vidjeti klad budu rezultati,sto znam,sem sto sam student nista strasno mi se ne desava,a i ne pridajem mnogo paznje svim desavanjim,jedino eto mozda oko ispita ako je bilo kakve nervoze i iscekivanja rezultata,standardno
-
- Novi član
Nalazi su pokazali prisustvo kandide u grlu i to 4+ sta god to znacilo
nadam se da ti je doktor rekao ili ce reci sta dalje samo nemoj da se brines--jeste malo nezgodna stavar ta kandida al neki kazu da i sama moze da se povuce--ja bih se kladio da sam je imao --po simptomima, posle uzimanja jakih antibiotika al za 10-ak dana su ti simptomi nestali---nadam se i ona ---
OPUSTENO SAMO
OPUSTENO SAMO
-
- Novi član
Hvala,dao mi je doktor ljekove i neku kremu za gutanje,rekao sta ne smijem da jedem,pravi mi problem jer cesto imam osjecaj malaksalosti koji prodje,ali eto,valjda ce proci uskoro...jos jednom hvala na odgovoru
e po malaksalosti bih i ja mogao da sumnjam da je imam al eto gastroenterolog ne sumnja-do duse na pocetku lecenja kolitisa sam davao stolicu na kandidu i ok je..
nadam se da ce kod tebe sve da prodje kako treba
SRECNO
nadam se da ce kod tebe sve da prodje kako treba
SRECNO