Cudna nesvestica i vrtoglavica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
MilenkoM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 6:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Cudna nesvestica i vrtoglavica

Post od MilenkoM »

Postovani,
Pre oko 6-7 nedelja sam prvi put primetio simptome (u autobusu) ove nesvestice. Naime, u nekim momentima dana osetim jaku malaksalost i osecaj kao da cu pasti u nesvest, a tokom dana imam stalne vrtoglavice, lebdelje i osecaj kao da nisam svestan sta se desava oko mene. Ove vrtoglavice su opet drugacije od uobicajnih, jer osecam kao da mi kasni slika pred ocima a ne cisto vrtenje u glavi. Moram jos da napomenem da imam konstantnu temperaturu od oko 37,1 / 37,2. Pre oko nedelju dana sam primeti da kad su ove vrtoglavice jace, kao da osecam neko tupo presecanje u donjem delu pluca (nekad sa leve, nekad sa desne strane). Do sada jos nisam pao u nesvest ali cesto mi se desava taj osecaj da cu pasti, obuzme me neka panika, drhtanje, ali brzo i prodje, ali vrtoglavice su uvek tu. Nekada jace, nekada slabije. Jos samo da napomenem da kad imam ove nesvestice, postane mi jako toplo i preznojavam se.
Ako neko mozda ima slican problem, molim vas da mi se javi jer vise ni sam ne znam sta da radim. Doktori su mi rekli da je to navodno neki grip, ali to traje vec 6-7 nedelja.
Hvala vam u napred.
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Post od sedefasta »

Ako još uvek traje, tražite uput za neurologa.
Sandvikt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 12, 2009 8:03 am

Odgovor

Post od Sandvikt »

Nazovite 021498498,0637074208 Djordje Panic ili Zlatko Kolaric da bi vam obezbedili besplatan lekarski savet u vezi vaseg problema.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

opet neki vracevi ,ciribu ciriba majstori i samoproklemovani iscelitelji svih vrsta bolesti ??? :roll: :-?
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Nazovite 021498498,0637074208 Djordje Panic ili Zlatko Kolaric da bi vam obezbedili besplatan lekarski savet u vezi vaseg problema.
ADMINEEEEEE, BRISI OVO REKLAMIRANJE OSUSENIH KRILA OD SISMISA!!!!
Cogito ergo doleo....
Odgovori