Cudna glavobolja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

interrupted
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 2:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Hvala dr. Ivici

Post od interrupted »

Hvala doktore. Moram da dodam da povremene skokove pritiska imam od trudnoce, tokom koje sam imala preeklampsiju i koja je zavrsena carskim rezom u 8. mesecu (pre 4 godine). Pre par dana mi je opet bilo lose, pritisak mi bio 150/100. Pri tom sam putovala ceo dan s kraja na krja Srbije, po brdima i dolinama (bukvalno). Posetila sam nekog kardiologa u Nisu, da ga sada ne reklamiram, koji mi je dao tablete Alopres. I dalje mi je glava teska. A sto se tice ukljestenja, to sam ja onako laicki prevela, dijagnoza je : Sy cervicobrachialae l sin. Radiculopathia C7. Tegobe imam vec tri meseca. Radjena je i MR vrata i kicme, kod vratne ima degenerativnih promena vratnih prsljenova i pripadajucih iv discusa. Ne znam vise sta da radim, smucilo mi se da idem kod lekara. Zelim da budem zdrava i da se mogu normalno da se posvetim zivotu.
interrupted
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 2:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Hvala dr. Ivici

Post od interrupted »

Hvala doktore. Moram da dodam da povremene skokove pritiska imam od trudnoce, tokom koje sam imala preeklampsiju i koja je zavrsena carskim rezom u 8. mesecu (pre 4 godine). Pre par dana mi je opet bilo lose, pritisak mi bio 150/100. Pri tom sam putovala ceo dan s kraja na krja Srbije, po brdima i dolinama (bukvalno). Posetila sam nekog kardiologa u Nisu, da ga sada ne reklamiram, koji mi je dao tablete Alopres. I dalje mi je glava teska. A sto se tice ukljestenja, to sam ja onako laicki prevela, dijagnoza je : Sy cervicobrachialae l sin. Radiculopathia C7. Tegobe imam vec tri meseca. Radjena je i MR vrata i kicme, kod vratne ima degenerativnih promena vratnih prsljenova i pripadajucih iv discusa. Ne znam vise sta da radim, smucilo mi se da idem kod lekara. Zelim da budem zdrava i da se mogu normalno da se posvetim zivotu.
cvet_che
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 27, 2007 1:51 pm

Post od cvet_che »

Interrupted imam slicne tegobe vec vise od godinu dana. Na pp cu ti poslati sve sta sam uradila i opet imam smetnje. Kad se promeni vreme,tacnije pred da pocne padati kisa glava mi je bas onako kao suplja. Mislim da je vrat u pitanju po sve sta sam trazila i chitala,jer doktori kazu nije ti nista ili na nervnoj bazi. Najpribliznije simptome na moje su bili: "cervikocefalicen sindrom" i "Kostenov sindrom",ali ovaj drugi sam odbacila kao moguc pa je ostao ovaj prvi.Takodze sam imala carski rez (prije 2 god.) varijacija sa krvnom pritiskom kao i ti je pocela mesec dana pred pocetak ovih drugih tegoba.Pokusacu i sa alternativnom medicinom,mada nekako vise verujem tradicionalnom ali kad je covek na muke pokusa sve.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Interrupted,

Pacijente kao sto ste Vi, sa polimorfizmom, duzom predistorijom lecenja i, verovatno, sa obimnom dokumentacijom o vec odradjenim dijagnostickim procedurama i pokusanim terapijskim pristupima, najradije volim da vidim u svojoj ordinaciji. Sve ostalo nije fer prema pacijentu, nije u redu prema kolegama koji su Vas do sada pregledali i jednostavno nije profesionalno.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori