Pozdrav drustvo,
vec dva dana sam u krevetu jer imam temperaturu oko 38 (najvisa 38.4) i dosta jako glavobolje. Pomislio sam prvo da je grip ali nikada nisam bio u gripoznom stanju a da pritom mi nije zapusen nos ili ne kasljem. Citao sam neke savete da temperaturu ispod 38.5 ne treba spustati te se uglavnom nalivam cajevima i supom, pijem propolis sa ehinaceom a razmisljao sam i da krenem sa FERVEXom ili febricetom pa me interesuje vas savet.
Hvala unapred na odgovorima
Cudna bolest, prehlada, infekcija...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Cudna bolest, prehlada, infekcija...
Ferveks ti je dobar za prehladu ako si jos bio na nekoj promaji moguce da zbog toga imas glavobolju ja toliko i neverujem u taj svinjski grip ...za skidanje temperature moze mleveni paradaiz to racunam da svaka kuca ima ...pokvasis carape u sok i legnes skida temperaturu i ne vraca se ...u Pelagicu sam to nasla a redovno koristim kod dece ...probaj i srecno...
bice bolje ...mora...
bice bolje ...mora...
Nemam mleveni paradajz (zivim sam jbg) ali je temperatura na kraju presla famoznih 38.5 pa sam ipak popio fervex i istusirao se mlakom vodom pa je spala na 37.3.
Mala napomena koju ja nisam znao jeste da se ne treba previse oblaciti radi znojenja jer time samo podizemo telesnu temperaturu, obuci se normalno kao i svake druge veceri a lekovi su ti koji ce pomoci u preznojavanju. Nadam se da ce ovo jos danas eventualno sutra da traje. Hvala
Mala napomena koju ja nisam znao jeste da se ne treba previse oblaciti radi znojenja jer time samo podizemo telesnu temperaturu, obuci se normalno kao i svake druge veceri a lekovi su ti koji ce pomoci u preznojavanju. Nadam se da ce ovo jos danas eventualno sutra da traje. Hvala
Ja se iskreno nadam da je prehlada prosla... Srecno vam badnje vece i svi praznici...
bice bolje ...mora...
bice bolje ...mora...