cudna anezetezija?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
zpmmm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 11, 2010 10:15 pm

cudna anezetezija?

Post od zpmmm »

Imam nizak secer.Krece se izmedju od 3 do 4.to sam primetio posle operacije zucne kese gde mi je kamen napao pakreas,dr kazu ne mnogo inace.ta operacija je bila pre 2 godine

Uskro me sledi jos jedna operacija kuka gde cu ponovo primiti anesteziju koje se PLASIM jer posle te prve operacije sam poceo mnoge stvari da zaboravljam.

imam 60 godina...dali je to normalno za moje godine?ili je to neka posledica operacije/anestezije sobirom da su neki pacijenti odprilike mog godista cudno ponaslai kao na primer cupali stekere iz zidova i hvatali gole zice sa strujom ?!?!?!?! bili agresivini prema sestrama kad trebaju da prime inekciju ili ustajali,uzimali svoje svari i hteli da idu kuci sred noci u pidzami

ps
jos jedna stvar
Nekad dobijem drhtalicu i onda posle par kasika secera/coklade onda se osecam dobro?
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: cudna anezetezija?

Post od dannina »

Drhtavica i nizak secer obicno idu jedno sa drugim, narocito ako vam pomaze kad pojedete nesto slatko. Sto se tice zaboravljanja to nekako ide uz vase godine, a najverovatnije je posledica ateroskleroze krvnih sudova mozga.Moze vam u vezi toga pomoci konsultacija sa neurologom. Sto se tice reakcije na anesteziju jeste da ljudi razlicito reaguju, ali obicno nema bas tako ekstremnih situacija, kao sto ste vi opisali, a i osoblje pazi na vas, nece vam bas dozvoliti da odlutate ili da se povredite.
Odgovori