Prvi je bio pre dve ili tri godine kada sam imao male bolove u stomaku (nista posebno) i svratio sam do obliznje prodavnice. Tu je samnom (po prvi put) zapocela razgovor jedna prodavacica sa kojom sam se merkao par nedelja do tada. I posle par minuta razgovora osetio sam da mi je jako lose, pozlilo mi je i osetio sam kao da cu da se onesvestim. Nekako sam uspeo da se izvucem iz te sitacije i da napustim prodavnicu pre nego sto mi se to desilo. Par minuta posle toga sam se povratio u normalu. Medjutim zanimalo me je zasto mi se to desavalo i ponovo sam nakon 10 minuta otisao u prodavnicu i nastavio razgovor sa tom prodavacicom, ali mi se onaj osecaj da cu da se onesvestim opet javio i to ovog puta nesto ranije nego prvi put, ali sam i ovog puta uspeo da se izvucem

Drugi slucaj mi se desio pre odprilike mesec dana kada sam isao na razgovor u vezi posla. Dosao sam u firmi u kojoj sam trazio posao, malo sacekao na red i konacno zapoceo razgovor sa poslodavcem. Prvih pet minuta je bilo sve normalno, a onda mi je iznenada pozlilo i osetio sam kako cu da se onesvestim. Nisam znao sta da kazem i kako da se izvucem tako da sam nastavljao razgovor nadajuci se da se nece desiti najgore. Ali desilo se. U jednom trenutku sam pricao sa poslodavcem koji je sedeo za svojim stolom naspram mene, a u sledecem sam se uz male trzaje tela vracao sebi iz nesvesti. Ono sto je bilo neverovatno je to sto je kada sam se vratio sebi moj poslodavac za susednim stolom preturao po fijokama trazeci neke fascikle i uopste nije primetio da sam se onesvestio. Odmah sam zakljucio da je malo pre nego sto sam se onesvestio on ustao i prisao susednom stolu sto znaci da u nesvesti nisam bio duze od par sekundi. Ali uopste se nisam secao trenutka kada je poslodavac ustao, sta mi je rekao, kako je stigao do susednog stola i sta je tamo uopste trazio. Medjutim kada se vratio rekao mi je da sam uzasno bled u licu, sto sam kada sam otisao to toaleta da se umijem i sam video. Najvaznije je da sam dobio posao

Zna li neko zasto mi se ovo desava i da li je ovo nesto sto se desava i drugim ljudima? Sta da radim po ovom pitanju? Moze li ovo da se spreci? Nisam bolesljiv. Imam malo problema sa grlom, zbog toga sto kada mi se upali onda mi je upaljenje grla jako i zna da traje prilicno dugo (po par nedelja), ali to je sve. Ne secam se kada me poslednji put jako boleo stomak ili kada sam poslednji put povracao.