E ovako , ovo mi vec postaje jako cudno, otisao bih kod doktora da pitam i pitao sam par puta ali mi govore da je nemoguce ... verovatno ce se dosta ljudi na forumu smejati ali ja vise nzm sta da radim pa moram ovde da pitam...
Imam jos od petog razreda problema, prvo se meni ucini da se osetim pa potom i mojim drugarima (mozda cak to nisam ja bio)... Na primer pre par dana sam bio nesto u gradu, cekao u redu i pocnem da se osetim, naravno dobro sam se oribao i higijena nije problem, ali kao nekako mislima da to pokrecem , nzm jel postoji neka bolest da covek bez pustanja gasova sam od sebe pocne da se oseti ili nesto slicno ?
Da skratim odma price nije ono , da mi se samo ucinilo ili nesto slicno, jel moguce neko ostecenje mozga ili nzm ni ja sta sto moze da prouzrokuje kod mene takav osecaj, ako sam vec umislio da i drugi osete nesto
znam da zvuci smesno ali mi zadaje vec muke dug period , pa moram da pitam , hvala unapred
e da imam i dijagnozu anksioznost , lecim se 3 godine terapijom
Cudan problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Cudan problem
NEKA TI JE TO NAJVECA BRIGA-----
A JEL TI OSECAS MIRIS KAO DA SI PUSTIO GASOVE ILI KAO ZNOJA ILI SLICNO.
KORISTIS LI DEZODORANSE-STA KORISTIS-PREGLEDAJ SE DOBRO ISPOD PAZUHA-DA NEMAS NEKE GLJIVICNE NASLAGE ILI NESTO SLICNO.
A JEL TI OSECAS MIRIS KAO DA SI PUSTIO GASOVE ILI KAO ZNOJA ILI SLICNO.
KORISTIS LI DEZODORANSE-STA KORISTIS-PREGLEDAJ SE DOBRO ISPOD PAZUHA-DA NEMAS NEKE GLJIVICNE NASLAGE ILI NESTO SLICNO.