Ok narode, ne znam pod koju bi ovo temu moglo biti, zato otvaram ovu,
par dana vec imam jako cudan osecaj izmedju anusa i penisa, cudan osecaj kao da imate non stop u rektumu izmet... ne znam ni kako opisati, jako nelagodno, nakon uriniranja, osecaj je nemoguc, kao da to nesto jako smeta, a imam osecaj kako mi se besika puni tecnoscu, da taj osecaj polako nestaje, doduse, ne nestaje, nego se malo smanjuje... Da li je iko imao ovakvo iskustvo, naglasavam, nisam homoseksualac, niti me te price interesuju. Da li neko zna sta moze biti, hemoroidi nisu, nema nikakvih cudnih promena na izmetu, niti krvarenja (hvala bogu). Cenio bi svaki komentar.... hvala
Cudan osecaj
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Cudan osecaj
Простата је највероватније у питању.
Погледај шта сам писао на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Простата.
Погледај шта сам писао на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Простата.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 13, 2015 9:49 pm
Hvala ti Aco,
Danas sam bio kod doktora, dobio sam papire i sutra u 06:00 treba da dam spermu i urin kao i da uradim bris urinarnog kanala :/ samo posto nisam nikada davao spermokulturu, ne znam da li treba da odradim to pre ili posle mokrenja u bocicu, pa ukoliko neko ima informaciju, cisto da me uputi...
Hvala puno jos jednom..
Danas sam bio kod doktora, dobio sam papire i sutra u 06:00 treba da dam spermu i urin kao i da uradim bris urinarnog kanala :/ samo posto nisam nikada davao spermokulturu, ne znam da li treba da odradim to pre ili posle mokrenja u bocicu, pa ukoliko neko ima informaciju, cisto da me uputi...
Hvala puno jos jednom..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Мислим да би прво требао да мокриш како би мокраћа имала што мање примеса са стране.